0 item (0)
Winkelen per
Breedte
 1. 1000 mm
 2. 1050 mm
 3. 1200 mm
 4. 1300 mm
 5. 1400 mm
 6. 1600 mm
 7. 1800 mm
 8. 280 mm
 9. 300 mm
 10. 320 mm
 11. 325-350 mm
 12. 350-375 mm
 13. 350-400 mm
 14. 360mm
 15. 370mm
 16. 400 mm
 17. 450 mm
 18. 50 cm
 19. 500 mm
 20. 530 mm
 21. 550 mm
 22. 600 mm
 23. 630mm
 24. 700 mm
 25. 750 mm
 26. 800 mm
 27. 850 mm
 28. 900 mm
 29. Diverse breedtes
Prijs
 • 22 4135
Serie
 1. Riho Altare
 2. Riho Bellizzi
 3. Riho Bologna
 4. Riho Broni
 5. Riho Lucca
 6. Riho Slimline
 7. Riho Smartline
 8. Sphinx 310
 9. Sphinx 320
 10. Sphinx 320 XS
 11. Sphinx 335
 12. Sphinx 345
 13. Sphinx 345 XS
 14. Sphinx 365
 15. Sphinx 420 New
Spiegel uitvoering
 1. Wandmodel
Toepassing
 1. Badkamerkast
 2. Badmeubel set
 3. Fonteinonderkast
 4. Hoge badkamerkast
 5. Inloopdouche
 6. Overig
 7. Planchet
 8. Spiegel
 9. Spiegelkast
 10. Spiegelverlichting
 11. Wastafelonderkast
 12. Zijkast
Model Spiegel
 1. Draaideur Spiegelkast
 2. Schuifdeur Spiegelkast
 3. Spiegelpaneel
Soort Verlichting
 1. LED Verlichting
 2. Zonder verlichting

Badkamermeubel

Badmeubel of Badkamermeubel

Deze term wordt nog wel een door elkaar gebruikt. Is er verschil tussen een Badmeubel of Badkamermeubel ? Deze vraag kan met een simpel nee worden beantwoord.

Vroeger werd in een badkamer veelal gekozen voor alleen maar een wastafel.. Tegenwoordig zien we dat de badkamergebruiker steeds vaker kiest voor Badmeubels of Badkamermeubels. Het bied een enorm opberggemak voor bijvoorbeeld handdoeken en toiletspullen in de badkamer en de meeste meubelen zijn zeer stijlvol.

Badmeubels zijn er in verschillende stijlen, materialen en merken. Bad-winkel.nl heeft gekozen voor een 4 tal merken Badmeubels. Zo verkopen wij de merken Alke, Sphinx, Villeroy en Boch en Riho. Badmeubels van uitstekende kwaliteit en in allerlei kleuren en maten leverbaar..

Waarom kiezen voor Badmeubels?

Badmeubels zorgen voor heel veel opbergruimte.in de badkamer. Er zijn badkamer kasten met lades en deuren. De meeste merken werken met zelfsluitende deuren en lades.

Handige kasten en lades in het Badmeubel zorgen ervoor dat u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt kunt.. Een heerlijk opgeruimd gevoel en toch alles bij de hand. De Badmeubels van Bad-winkel.nl kunnen allemaal worden geleverd met van een bij behorende spiegelkast, of spiegel. Met of zonder spiegelverlichting. Aan u de keus.

Welke stijlen Badmeubels of Badkamermeubels worden er verkocht bij Bad-winkel.nl

Wij bieden een compleet assortiment aan Badmeubelen. In onze webshop kunt u gemakkelijk een keuze maken voor een badkamermeubel die bij uw stijl en budget past. We leveren onder andere de volgende stijlen Badkamermeubelen.

Landelijke badkamermeubels in een klassieke stijl. Moderne Badmeubels met een moderne strakke uitstraling. Design Badmeubels van bekende ontwerpers. Hangende Badmeubels en Staande Badmeubels.

Van welk materiaal worden de meeste Badmeubels gemaakt?

De Badmeubels van Alke en Riho worden gemaakt van een MDF materiaal, massief hout of spaanplaat. Dit materiaal wordt verder behandeld met een kunstof folie voor de kleur, of wordt gelakt in een bepaalde kleur. Hierdoor ontstaan ook de prijsverschillen, Spaanplaat is het goedkoopste materiaal waarvan een Badmeubel is gemaakt. Dit komt dan ook weer tot uitdrukking in de verkoopprijs.

Op een badkamermeubel wordt meestal een wastafelblad gelegd. Dit wastafelblad kan van keramiek zijn maar ook van een composietmateriaal of hardsteen. Sommige Badmeubels hebben een houten wasdtafelblad waarop dan weer een keramische waskom gezet kan worden. Badmeubels zijn leverbaar in diverse kleuren en houtsoorten. Het Badmeubel is te kiezen in een kleur of stijl die bij de inrichting en stijl van uw badkamer past

Er is keuze uit een enkele waskom of uit een dubbele waskom op het badkamermeubel. De dubbele badkamermeubels zijn voorzien van 2 waskommen. In een situatie waar tegelijkertijd door twee personen gebruik gemaakt wordt van de wastafel kan dit een uitkomst zijn.

Op een dubbel Badmeubel worden dan twee wastafelkranen geplaats. Deze kunnen geplaatst worden op de wastafel zelf, achter de opzet waskom op het wastafelblad of als muur kraan boven de wastafel. Uiteraard beschikken de Badmeubels van Bad-winkel.nl over bijpassende spiegels of spiegelkasten. Spiegels en spiegelkasten kunnen worden voorzien van spiegelverlichting in halogeen of met LED-verlichting.

Bij elke Badmeubel serie zijn ook bijpassende hoge kast en half hoge kasten verkrijgbaar. Dit uiteraard in dezelfde kleur en stijl als het gekozen Badmeubel. Een badkamerkast bied nog meer opbergruimte in de badkamer. Alles netjes opgeborgen achter de kastdeur.

Kan ik de Badmeubels ook online bestellen?

Online uw Badmeubel bestellen is heel gewoon geworden. Daar waar men vroeger veel badkamer showrooms moest bezoeken voor informatie, zien we tegenwoordig dat heel veel informatie via het internet van de verschillende Badmeubel fabrikanten verkrijgbaar is. Bad-winkel.nl probeert zo duidelijk mogelijk en zo uitgebreid mogelijk informatie over badkamermeubelen op haar website te zetten en probeert het bestellen online zo gemakkelijk mogelijk te maken.  

Over Badkamermeubel

Badkamermeubel

Een aanschaf van een badkamermeubel is een aankoop voor jaren. Kwaliteit van het badkamermeubel dient dan ook voorop te staan
Bent u ook toe aan een nieuw badkamermeubel?
Wellicht zoekt u naar een nieuw wastafel meubel voor uw badkamer.
Het kan ook een badmeubel zijn in combinatie met een spiegelkast.
Mag het net dat ietsje meer kwaliteit zijn? Kies dan maar voor een badmeubel van Alke of Riho. Wie Alke of Riho zegt, zegt mooi, kwaliteit en perfectie.

Er zijn ongekende creatieve mogelijkheden met de collectie badmeubelen van Alke en Riho.

Alke en Riho badkamermeubelen zijn heel gelieft bij de consument
De badmeubel collecties zijn stuk voor stuk ontworpen door topontwerpers die met creatieve oplossingen komen voor de veeleisende klanten.
Er zijn veel badmeubelen ontworpen die voorzien zijn van een mineraalmarmer wastafelblad.
Een wastafelblad gemaakt van mineraalmarmer is zeer goed bestand tegen krassen en slijtage, en weerstaat een lange tijd de meeste huishoudelijke chemicaliën.

Mineraalmarmer een goede keus.

De mineraalmarmeren wasbakken en wastafelbladen van Alke en Riho bestaan uit een combinatie van hoogwaardige mineralen met polyester.
Een coating van gel wordt als toplaag gegoten op deze structuur.
Deze coating techniek zorgt voor een naadloze verbinding tussen waskom en wastafelblad.
De bovenlaag wordt na het giet proces hoogglans gepolijst. Daarom voelt mineraalmarmer wastafelblad zo prettig aan!

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl