0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 35 5400
Serie
 1. Riho Baden
 2. Riho Thermeapool
 3. Sphinx 300
 4. Sphinx 335
 5. Sphinx 340
 6. Sphinx 345
 7. Sphinx 420
 8. V&B Architectura
 9. V&B Libra
 10. V&B Nexion
 11. V&B Nexus
 12. V&B O-Novo
 13. V&B Oberon
 14. V&B Pavia
 15. V&B Squaro
 16. V&B Subway

Ligbaden

Welk ligbad moet je kiezen?

Het kiezen van het juiste ligbad met de enorme keuze die er is in ligbaden wordt er niet makkelijker op. Vind maar eens het juiste ligbad dat aan al je eisen voldoet. Er zijn echter een aantal punten waar je op moet letten bij het kiezen van een ligbad. 

Het materiaal waarvan het ligbad is gemaakt.

Grofweg worden ligbaden van 3 materiaal soorten gemaakt. Dat is Aqryl, Quaryl en plaatstaal. De meeste ligbaden die geplaatst worden zijn van Aqryl gemaakt. Dat komt door de prettige eigenschappen die dit materiaal heeft. Ligbaden van Aqryl voelen warmer aan als je er in gaat liggen en zijn meer antislip wat de kans op uitglijden verkleint. Ligbaden die zijn gemaakt van geëmailleerd plaatstaal worden veelal gekozen uit hygiënisch oogpunt en minder krasgevoeligheid..

Welke afmeting moet een ligbad hebben

Lange mensen kunnen beter voor een wat extra diep ligbad kiezen. Hiermee bereik je dat je gehele lichaam onder het warme water gedompeld kan worden. Kleine mensen kunnen beter niet een al te lang ligbad nemen. De kans bestaat dat je dan steeds in het ligbad onderuit glijdt en kopje onder gaat. 

Over ligbaden

Houdt u ook van een lekker warm ligbad? In het assortiment van Bad-winkel.nl vindt u een grote keus in ligbaden.

U kunt kiezen uit vrijstaande ligbaden, rechthoekige ligbaden, ronde ligbaden, hoek ligbaden en nog veel meer. Bad-winkel.nl levert alleen ligbaden van bekende merken zoals Villeroy & Boch, Riho,  en Sphinx. Topkwaliteit ligbaden voor een goede prijs. Een ligbad kopen doet u bij Bad-winkel.nl. Hier koopt u uw ligbad veilig en vertrouwd. Bij ons heeft u een ruime keuze uit
ligbaden, hoekbaden, vrijstaande baden en whirlpool baden. 

Het Ligbad.

In de meeste nieuwe badkamers wordt niet zoveel meer een ligbad geplaatst. Dat komt omdat er de ruimte er veelal niet voor is. Of men is geen ligbad liefhebber. Er zijn natuurlijk veel redenen waarom men wel of niet voor een ligbad kiest. In bestaande badkamers worden de ligbaden meestal vervangen voor een grote inloopdouche. Alleen echte liefhebbers kiezen nog voor een ligbad in de badkamer. Deze ligbaden kunnen uitgerust worden met allerlei bubbels. Men spreekt hier dan over een ligbad met Whirlpool. Dit is een water en/of luchtsysteem in het ligbad waarbij lucht en water in het badwater wordt gepompt. Een ultieme beleving in het ligbad. Het merk Riho maakt in dit kader complete whirlpoolsystemen gecombineerd met grote ruime ligbaden.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl