Ligbad voor badkamer

Ligbad

Houdt u ook van in een lekker warm ligbad liggen?

In het assortiment van Bad-winkel.nl vindt u een grote keus in ligbaden. U kunt kiezen uit vrijstaande ligbaden, rechthoekige ligbaden, ronde ligbaden, hoek ligbaden en nog veel meer. Bad-winkel.nl levert alleen ligbaden van bekende merken zoals Villeroy & Boch, Riho,  en Sphinx. Topkwaliteit ligbaden voor een goede prijs. Een ligbad kopen doet u bij Bad-winkel.nl. Hier koopt u uw ligbad veilig en vertrouwd. Bij ons heeft u een ruime keuze uit li
gbaden, hoekbaden, vrijstaande baden en whirlpool baden.

Kies uit één van de onderstaande modellen:

Het Ligbad

In de meeste nieuwe badkamers wordt niet zoveel meer een ligbad geplaatst. Dat komt omdat er de ruimte er veelal niet voor is. Of men is geen ligbad liefhebber. Er zijn natuurlijk veel redenen waarom men wel of niet voor een ligbad kiest. In bestaande badkamers worden de ligbaden meestal vervangen voor een grote inloopdouche. Alleen echte liefhebbers kiezen nog voor een ligbad in de badkamer. Deze ligbaden kunnen uitgerust worden met allerlei bubbels. Men spreekt hier dan over een ligbad met Whirlpool. Dit is een water en/of luchtsysteem in het ligbad waarbij lucht en water in het badwater wordt gepompt. Een ultieme beleving in het ligbad. Het merk Riho maakt in dit kader complete whirlpoolsystemen gecombineerd met grote ruime ligbaden.

Welk ligbad moet je kiezen?

Het kiezen van het juiste ligbad met de enorme keuze die er is in ligbaden wordt er niet makkelijker op. Vind maar eens het juiste ligbad dat aan al je eisen voldoet. Er zijn echter een aantal punten waar je op moet letten bij het kiezen van een ligbad. 

Het materiaal waarvan het ligbad is gemaakt.

Grofweg worden ligbaden van 3 materiaal soorten gemaakt. Dat is Aqryl, Quaryl en plaatstaal. De meeste ligbaden die geplaatst worden zijn van Aqryl gemaakt. Dat komt door de prettige eigenschappen die dit materiaal heeft. Ligbaden van Aqryl voelen warmer aan als je er in gaat liggen en zijn meer antislip wat de kans op uitglijden verkleint. Ligbaden die zijn gemaakt van geëmailleerd plaatstaal worden veelal gekozen uit hygiënisch oogpunt en minder krasgevoeligheid..

Welke afmeting moet een ligbad hebben

Lange mensen kunnen beter voor een wat extra diep ligbad kiezen. Hiermee bereik je dat je gehele lichaam onder het warme water gedompeld kan worden. Kleine mensen kunnen beter niet een al te lang ligbad nemen. De kans bestaat dat je dan steeds in het ligbad onderuit glijdt en kopje onder gaat.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl