badkamerkast, opbergkast, kast voor de badkamer

Badkamerkast

Om orde te scheppen in je badkamer kan een hoge kolomkast of een wat lagere zijkast naast de wastafel uitkomst bieden. Denk aan het opbergen van de handdoeken en de toiletspullen. Kies een badkamer kast die past bij jouw stijl en afmetingen van je badkamer. Ga je voor een natuurlijke sfeer, kies dan een houten kast met een stoere look. Wil je een moderne badkamer, kies dan voor hoogglans wit of zwart. 

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Heel veel keuze in badkamerkasten.

Grofweg kan je onderscheid maken in hoge badkamerkasten en half hoge badkamerkasten. Het verschil zit hem in de hoogte van de kast. Het is handig als je voor aanschaf van de juiste badkamerkast rekening houd met het volgende. Hoeveel ruimte is er beschikbaar voor een badkamerkast. Hoeveel personen gaan gebruik maken van deze kast. Wat voor badkamerinterieur heb ik en welke stijl badkamerkast past hier goed bij.

Badkamerkasten zijn er in diverse maten. Zowel in de hoogte van de kast als in de breedte van de kast zijn verschillende mogelijkheden.

Diverse legplanken en lades zijn meestal standaard voorzien in de badkamerkasten. De legplanken zijn veelal verstelbaar en dus flexibel in te delen. Voor ieder gezinslid zijn eigen vakje voor toiletspullen in de badkamerkast. Wel zo overzichtelijk.

Badkamerkasten kunnen voorzien zijn van handige extra’s. Denk bijvoorbeeld aan verlichting in de hoge kast, of een spiegel op de kastdeur waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl