0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 280 809
Breedte
 1. 320 mm
 2. 350-375 mm
 3. 350-400 mm
 4. 360mm
 5. 400 mm
Toepassing
 1. Badkamerkast
 2. Hoge badkamerkast
 3. Inloopdouche
 4. Wastafelonderkast
Model Spiegel
 1. Draaideur Spiegelkast
Serie
 1. Riho Bologna
 2. Riho Broni
 3. Riho Slimline
 4. Riho Smartline
 5. Sphinx 320
 6. Sphinx 335
 7. Sphinx 345
 8. Sphinx 365

Badkamerkast

Heel veel keuze in badkamerkasten.

Grofweg kan je onderscheid maken in hoge badkamerkasten en half hoge badkamerkasten. Het verschil zit hem in de hoogte van de kast. Het is handig als je voor aanschaf van de juiste badkamerkast rekening houd met het volgende. Hoeveel ruimte is er beschikbaar voor een badkamerkast. Hoeveel personen gaan gebruik maken van deze kast. Wat voor badkamerinterieur heb ik en welke stijl badkamerkast past hier goed bij.

Badkamerkasten zijn er in diverse maten. Zowel in de hoogte van de kast als in de breedte van de kast zijn verschillende mogelijkheden.

Diverse legplanken en lades zijn meestal standaard voorzien in de badkamerkasten. De legplanken zijn veelal verstelbaar en dus flexibel in te delen. Voor ieder gezinslid zijn eigen vakje voor toiletspullen in de badkamerkast. Wel zo overzichtelijk.

Badkamerkasten kunnen voorzien zijn van handige extra’s. Denk bijvoorbeeld aan verlichting in de hoge kast, of een spiegel op de kastdeur waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken.

Over Badkamerkasten

De aanschaf van een badkamerkast

Geen flesjes shampoo, geen zeepjes en potjes meer die rondslingeren. Alles netjes opgeruimd in een losse badkamerkast.
Het moet dan wel een badkamerkast zijn die bij de bestaande badkamertstijl past en die praktisch te gebruiken is.

Bij het kopen van een badkamerkast zijn een aantal zaken van belang. Let goed op de ruimte die beschikbaar is in uw badkamer. Hoeveel kastruimte denkt u nodig te hebben? Past de badkamerkast wel bij de rest van uw badkamerinterieur. De badkamerkast moet natuurlijk niet te groot zijn. De badkamerkast moet wel groot genoeg zijn om al uw spulletjes in kwijt te kunnen. Als u extra veel opbergruimte nodig heeft kunt u ook kiezen voor een losse, staande badkamerkast of een badkamer trolley.

Badkamerkasten in de praktijk

De keuze van het materiaal waarvan de badkamerkast is gemaakt is ook belangrijk. In de praktijk zal blijken dat niemand zijn badkamer droog zal houden. Het is dus belangrijk dat de badkamerkasten tegen water kunnen. Veel houten badkamerkasten hebben dan ook een toplaag van fineer, dit houd dan het water tegen.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl