handdouche, regendouche, doucheset

Douche

Douchen is een alledaagse bezigheid.

De meeste mensen gaan iedere dag douchen. Maar waarom doet men dat? Het antwoord hierop is heel simpel. Gewoon omdat het lekker is en je er een schoon gevoel van krijgt. Ook de hygiëne speelt natuurlijk een grote rol. In onze webshop vind je veel producten die het douchen kunnen veraangenamen. Of je nu een douchekraan of een douchekrukje zoekt, we hebben een groot assortiment douchespullen.

Kies uit één van de onderstaande categorieën


Over Douchen

Er zijn wetenschappers die beweren dat vaak douchen helemaal niet zo gezond voor je is. Want wat heeft dagelijks douchen voor invloed op je huid? Hoe vaak mag je eigenlijk douchen? Het kan voorkomen dat bij vaak, lang en warm douchen de huid aangetast kan worden. Elke dag douchen, kan je huid uitdrogen en voor irritaties zorgen. Bij de meeste mensen is dagelijks douchen echter geen enkel probleem.

Om comfotabel te kunnen douchen kun je voor een inloopdouche of douchecabine kunnen kiezen? Er zijn echter wel een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een douchecabine. Het belangrijkste verschil  tussen een inloopdouche en een douchecabine is dat je een inloopdouche wat de grootte betreft op maat kan maken. Als er met een gemetseld muurtje wordt gewerkt kun de douchecabine in elk gewenste afmeting maken. 

Dit wordt wat lastiger als je met een douchecabine met een vaste maatvoering gaat werken. Een glaswand voor een inloopdouche wordt meestal rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst. Een combinatie met een douchebak kan natuurlijk ook. Het grote voordeel van een douchecabine is dat je het meeste douchewater binnen de douchecabine houd en de warmte wat langer vasthoud, je zal het minder snel koud hebben.

Bij Bad-winkel.nl hebben we een ruime keus in douchewanden, douchecabines
en inloopdouches.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl