Over ons

Over Bad-winkel.nl

Bad-winkel.nl is een sanitairbedrijf dat al vele jaren online sanitair en badkamers verkoopt. Een team van professionele medewerkers staat dagelijks voor u klaar. Door de jarenlange ervaring van ons team bent u verzekerd van de levering van de juiste badkamerproducten. We houden niet van verrassingen achteraf.

Bad-winkel.nl streeft naar een snelle levering van de badkamerproducten. Bad-winkel.nl wil graag meerwaarde bieden in de online badkamermarkt door gebruiksvriendelijkheid van de website, goede service en scherpe prijzen.

In onze webshop kunt u kiezen uit ruim 10000 badkamer producten. Het assortiment bestaat uit kwalitatief zeer hoogwaardige producten. U vindt bij ons zowel de bekende als minder bekende A-merken.

Voor bezorging van uw sanitair producten maken wij gebruik van zeer ervaren en professionele bezorgdiensten. Deze bezorgers hebben veel ervaring met breekbare goederen zoals sanitair zodat u product onbeschadigd op zijn bestemming aan komt.

Heeft u bij de aanschaf van sanitair en badkamerproducten advies nodig? Laat het ons weten en neem per E-mail contact met ons op. Onze ervaren badkamerprofessionals staan voor u klaar.

U krijgt volledige fabrieksgarantie op de merken die wij voeren zoals o.a Villeroy & Boch, Duravit, Sphinx, Grohe, Hansgrohe, Novellini, Alke en Riho.

© 2020 Bad-winkel.nl