Wastafelkraan, badkraan, douchekraan, fonteinkraan

Kranen

Badkamerkranen en douches

Moeten natuurlijk een waterstraal geven. Daarnaast moeten kranen voor de badkamer en douches er ook nog een beetje mooi uitzien. Badkamerkranen zijn belangrijke items geworden in de badkamer. Bent u op zoek naar een wastafelkraan, een badmengkraan of een douchekraan, dan bent u bij Bad-winkel.nl aan het goede adres.

Kies uit één van de onderstaande categorieënWinkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Wastafelkranen 15
  2. Douchekranen 16
  3. Badkranen 15
  4. Fonteinkranen 10
  5. Thermostaatkranen 16

Kraan voor de badkamer

Een mooie, praktische kraan is onmisbaar in de badkamer. Een wastafelkraan, douchekraan of badkraan moet vooral goed het warme en koude water mengen. Juist die watertemperatuur geven die je als gebruiker wenst. Voor de douche of het ligbad kun je eventueel ook voor een thermostaat mengkraan kiezen. Het is erg belangrijk om een goede kraan te kiezen! 

Inbouwkraan of opbouwkraan in de badkamer? 

Bij een inbouwkraan zijn alleen de kraandelen zichtbaar, de rest , het inbouw gedeelte,  zit ingebouwd in de muur. 

Water besparen? 

Veel van onze badkamerkranen en douches zijn waterbesparend. Deze kranen zijn heel zuinig met water verbruik. Er zijn badkamerkranen en douche kranen die met een hendel bedient worden. Maar er zijn ook 2 greeps kranen, een draaiknop voor het warme water en een draaiknop voor het koude water. Met deze kranen moet u dan zelf het water op de juiste temperatuur mengen.

Bedieningsgemak!

Een thermostaatkraan daarentegen mengt het water automatisch op de vooraf ingestelde temperatuur. Een thermostaatkraan wordt veelal toegepast in de douche of bij het bad. Voordeel hiervan is dat als u staat te douchen de watertemperatuur constant blijft, dus geen koude douche krijgt als iemand anders in het huis een andere kraan open draait.

Een kraan kan desgewenst worden ingebouwd. Door een simpele druk op een knop wordt een perfecte waterstraal in een mum van tijd tevoorschijn getoverd. Ook zijn er kranen met ingebouwde infraroodsensor. Deze sensor regelt de watertoevoer. Dit betekent dat wanneer de gebruiker zijn hand in de infraroodzone houdt, het water zal beginnen te stromen.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl