Betaalmethodes

Op de volgende manieren kunt u de aankopen betalen.iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren. Ideal wordt ondersteund door grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Controle en overzicht op de betaling. Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling

Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

logo bancontact

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Als u een online aankoop wilt doen in onze webwinkel, geeft u de gevraagde gegevens in. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Daarna zal u terug gebracht worden naar de website van de webshop.
 

Handmatige bankoverschrijving

 logo bancontact


Indien u tijdens het betaalproces voor bankoverschrijving kiest, ontvangt u een e-mail van ons met daarin de betaalgegevens. Nadat de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening, wordt uw order verder verwerkt en naar u verzonden.

© 2020 Bad-winkel.nl