wastafel, badkamer, waskom

Wastafels

Op zoek naar een design wastafel of een functionele wastafel voor uw badkamer? Zoekt u een specifieke wastafel met een bepaalde afmeting of van een bepaald merk? Wastafels zijn leverbaar in verschillende materialen. Er zijn wastafels van keramiek maar ook wastafels die gemaakt zijn van andere materialen zoals glas, gietmarmer en hardsteen. Bad-winkel.nl heeft een ruime keuze in badkamer wastafels. U kunt kiezen uit meubelwastafels, opzetwastafels, dubbele wastafels, en natuurstenen wastafels!


Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Geberit XENO 2 Wastafel 60x48cm
  Geberit XENO 2 Wastafel 60x48cm
  € 259,00
 2. Geberit XENO 2 Wastafel 90x48cm met kraangat
  Geberit XENO 2 Wastafel 90x48cm
  € 429,00
 3. Villeroy en Boch Architectura wastafel 55cm
  Villeroy en Boch Architectura wastafel 55cm
  € 156,40
 4. Villeroy en Boch Architectura wastafel 60cm
  Villeroy en Boch Architectura wastafel 60cm
  € 149,50
 5. Villeroy en Boch Memento wastafel 100cm
  Villeroy en Boch Memento wastafel 100cm
  € 976,35

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

In de badkamer hoort een wastafel

De vraag die zich dan oproept is hoe ga je de wastafel gebruiken. Is de wastafel in de badkamer bedoeld om er met 1 persoon voor te kunnen staan? Of is het wenselijk om met meerdere personen gelijktijdig voor de wastafel te kunnen staan?

Allereerst kijk je naar de ruimte in de badkamer. Is deze groot genoeg en er is plek voor een grote wastafel dan kun je overwegen om een dubbele wastafel geschikt voor 2 personen te plaatsen. Is de badkamer wat kleiner en wordt de wastafel vaak maar door één persoon tegelijk gebruikt dan volstaat een enkele wastafel.

Wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Gangbare maten voor een wastafel zijn 60, 90, 100 en 120cm. Veelal zijn deze wastafels ook te combineren met een wastafelonderkast. Dit kan een kast zijn met deurtjes zijn maar tegenwoordig worden meestal onderkasten met lades toegepast. Met zo’n combinatie van wastafel en onderkast dan heb je het al snel over een badkamermeubel compleet met spiegel of spiegelkast.!

Bad-winkel.nl werkt alleen met gerenommeerde sanitair merken zoals a.o Sphinx en Villeroy en Boch. Net als bij ons staan bij deze merken kwaliteit, service en garantie voorop.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl