Badkamermeubel-set, badmeubel

Badkamermeubelset

Waarom kiezen voor Badmeubel

Badmeubels zorgen voor heel veel opbergruimte in de badkamer. Er zijn badkamer kasten met lades en deuren. De meeste merken werken met zelfsluitende lades.

Deze handige lades in het Badmeubel zorgen ervoor dat u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt kunt. Een heerlijk opgeruimd gevoel en toch alles bij de hand. De Badmeubels van Bad-winkel.nl kunnen allemaal worden geleverd met van een bij behorende spiegelkast of spiegel. Met of zonder spiegelverlichting. Aan u de keus.

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Van welk materiaal worden de meeste Badmeubels gemaakt?

De meeste badkamermeubels worden gemaakt van een MDF materiaal, massief hout of spaanplaat. Dit materiaal wordt verder behandeld met een kunstof folie voor de kleur, of wordt gelakt in een bepaalde kleur. Hierdoor ontstaan ook de prijsverschillen. Spaanplaat is het goedkoopste materiaal waarvan een badmeubel is gemaakt. Dit komt dan ook weer tot uitdrukking in de verkoopprijs.

Op een badkamermeubel wordt meestal een wastafelblad gelegd. Dit wastafelblad kan van keramiek zijn maar ook van een composietmateriaal of hardsteen. Sommige Badmeubels hebben een houten wasdtafelblad waarop dan weer een keramische waskom gezet kan worden. Badmeubels zijn leverbaar in diverse kleuren en houtsoorten. Het badkamermeubel is te kiezen in een kleur of stijl die bij de inrichting en stijl van uw badkamer past

Er is keuze uit een enkele waskom of uit een dubbele waskom op het badkamermeubel. De dubbele badkamermeubels zijn voorzien van 2 waskommen. In een situatie waar tegelijkertijd door twee personen gebruik gemaakt wordt van de wastafel kan dit een uitkomst zijn.

Op een dubbel badmeubel worden dan twee wastafelkranen geplaats. Deze kunnen geplaatst worden op de wastafel zelf, achter de opzet waskom op het wastafelblad of als muur kraan boven de wastafel. Uiteraard beschikken de badkamermeubels van Bad-winkel.nl over bijpassende spiegels of spiegelkasten. Spiegels en spiegelkasten kunnen worden voorzien van spiegelverlichting in halogeen of met LED-verlichting.

bruine banner

© 2020 Bad-winkel.nl