toiletspiegel, fonteinspiegel, spiegel boven fonteinbakje

Fonteinspiegels

Er zijn speciale spiegels voor in het toilet boven een fonteinbakje. Voor de toiletruimte zijn de zo genaamde fonteinbak spiegels ontwikkeld. Dit zijn overwegend smalle fonteinbak spiegels in verschillende hoogte maten die uitermate geschikt zijn voor plaatsing boven een fonteinbakje in het toilet.

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Fontein Spiegel Rechthoek 800x400 rondom facet 10mm
    Fonteinspiegel Rechthoek 800x400 rondom facet 10mm
    € 129,00
  2. Geberit iCon lichtspiegel 37x110cm
    Geberit iCon lichtspiegel 37x110cm
    € 625,00

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spiegel boven fonteinbakje 

Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels. Dit is een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden. Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

Er zijn speciale spiegels voor in het toilet boven een fonteinbakje. Voor de toiletruimte zijn de zo genaamde fonteinbak spiegels ontwikkeld. Dit zijn overwegend smalle spiegels in verschillende hoogte maten die uitermate geschikt zijn voor plaatsing boven een fonteinbakje in het toilet.

U kunt hier weer diverse spiegellampen boven plaatsen. Of het geheel aankleden met leuke toiletaccessoires, zoals een closetrolhouder of closetborsel. Ook losstaande accessoires
zoals toiletemmertjes en reserverolhouders passen uitstekend in uw toilet.

blauwe banner


© 2020 Bad-winkel.nl