Geberit badkamermeubel

Geberit badkamermeubel

Kwaliteit, design en garantie

Dat is waar Geberit voor staat. De specialisten van Geberit maken al jaren hoogwaardige slimme meubels voor de badkamer. Meubels waaraan elk detail klopt en waarvan de kwalitiet perfect is. Badkamermeubels die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook uitblinken in gebruiksgemak.

Kies uit één van de onderstaande categorieën

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Geberit iCon 15
  2. Geberit Xeno² 11
  3. Geberit Smyle 16

Een Geberit badkamermeubel is altijd in balans met het sanitair van Geberit.

Geberit badkamermeubels zijn altijd perfect afgestemd op het sanitair daardoor kun je de verschillende Geberit series naar hartelust met elkaar combineren. Geberit streeft naar slimme en flexibele oplossingen bij het badkamermeubel.

Een slimme lade-indeler

De handige lade-indeler van het Geberit badkamermeubel assortiment zorgt ervoor dat u nooit meer iets kwijtraakt in de onderkast. Er zijn mooie lade-indelers voor zowat elke wastafelonderkast van Geberit.

Een slimme magneet

Voorwerpen als nagelschaartjes en pincetten hebben de vervelende neiging kwijt te raken. Met de handige magneethouder hebt u ze altijd bij de hand.

Een slimme oplader

Een stopcontact met USB-aansluiting waar een smartphone op kan worden aangesloten. Handig als je ontdekt dat je telefoon leeg is.

Slim licht

Dankzij sensoren in de onderkast hoeft u nooit meer te zoeken naar het lichtknopje. Het licht gaat automatisch aan als u de wastafel nadert.

Dat zijn nog eens slimme uitvindingen.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl