wastafel, badkamer

Wastafels

Op zoek naar een design wastafel of een functionele wastafel voor uw badkamer? Zoekt u een specifieke wastafel met een bepaalde afmeting of van een bepaald merk? Wastafels zijn leverbaar in verschillende materialen. Er zijn wastafels van keramiek maar ook wastafels die gemaakt zijn van andere materialen zoals glas, gietmarmer en hardsteen. Bad-winkel.nl heeft een ruime keuze in badkamer wastafels. U kunt kiezen uit meubelwastafels, opzetwastafels, dubbele wastafels, en natuurstenen wastafels! Bad-winkel.nl werkt uitsluitend met bekende merken die uitstekende kwaliteit wastafels leveren zoals o.a. Villeroy & Boch en Sphinx. Wastafels kopen kunt u veilig online bij ons doen voor een scherpe prijs.

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Wastafels 20
  2. Opzetwastafels 6
  3. Dubbele wastafels 12
  4. Fonteinbakje 19
  5. Wastafelblad 1

In de badkamer hoort een wastafel.

De vraag die zich dan oproept is hoe ga je de wastafel gebruiken. Is de wastafel in de badkamer bedoeld om er met 1 persoon voor te kunnen staan? Of is het wenselijk om met meerdere personen gelijktijdig voor de wastafel te kunnen staan?

Allereerst kijk je naar de ruimte in de badkamer. Is deze groot genoeg en er is plek voor een grote wastafel dan kun je overwegen om een dubbele wastafel geschikt voor 2 personen te plaatsen. Is de badkamer wat kleiner en wordt de wastafel vaak maar door één persoon tegelijk gebruikt dan volstaat een enkele wastafel.

Wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Gangbare maten voor een wastafel zijn 60, 90, 100 en 120cm. Veelal zijn deze wastafels ook te combineren met een wastafelonderkast. Dit kan een kast zijn met deurtjes zijn maar tegenwoordig worden meestal onderkasten met lades toegepast. Met zo’n combinatie van wastafel en onderkast dan heb je het al snel over een badkamermeubel compleet met spiegel of spiegelkast.!

Bad-winkel.nl werkt alleen met gerenommeerde sanitair merken zoals Sphinx, Villeroy en Boch, Riho en Alke. Net als bij ons staan bij deze merken kwaliteit, service en garantie voorop.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl