0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 21 959
Serie
  1. Sphinx 320
  2. Sphinx 345
  3. Sphinx 365
  4. Sphinx 420 New
  5. V&B Memento
  6. V&B Omnia Archtectura
  7. V&B Subway 2.0

Dubbele wastafels

Over Dubbele wastafels

Badwinkel.nl heeft een ruim assortiment dubbele wastafels die in iedere badkamer passen. We hebben dubbele wastafels van  de merken Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en Keramag. De meeste dubbele wastafels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit keramiek.


In onst assortiment vindt u dubbele wastafels in verschillende afmetingen, vormen en stijlen. Zo zijn er dubbele wastafels met een waskom voor kleine badkamers, maar ook dubbele wastafels met twee wasbakken voor grotere badkamers. Bij Badwinkel.nl vindt u altijd scherp geprijsde dubbele wastafels van de bekende A merken zoals Sphinx en Villeroy en Boch.

Een dubbele wastafel zou er eigentijds uit moeten zien. Maar bovenal moet een wastafel ook praktisch zijn. Bij ons heeft u keuze uit  design wastafels, standaard wastafels, dubbele wastafels en opbouw wastafels. De wastafel. Gewoonweg een must in iedere badkamer.

Het voordeel van een dubbele wastafel is dat je er gemakelijk met twee personen aan kan staan. Een groot werkvlak/afzetvlak is handig om wat spullen op de wastafel te kunnen zetten. Je kan op de dubbele wastafel 1 kraan of twee kranen plaatsen , al naar gelang uw eigenwens.


Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl