Dubbele wastafel, badkamer

Dubbele wastafels

In de badkamer hoort een wastafel. Dubbele wastafel wenselijk?

De vraag die zich dan oproept is hoe ga je de wastafel gebruiken. Is de wastafel in de badkamer bedoeld om er met 1 persoon voor te kunnen staan? Of is het wenselijk om met meerdere personen gelijktijdig voor de wastafel te kunnen staan? Allereerst kijk je naar de ruimte in de badkamer. Is deze groot genoeg en er is plek voor een grote wastafel dan kun je overwegen om een dubbele wastafel geschikt voor 2 personen te plaatsen. Is de badkamer wat kleiner en wordt de wastafel vaak maar door één persoon tegelijk gebruikt dan volstaat een enkele wastafel.

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Dubbele wastafel voor de badkamer

Bad-winkel.nl verkoopt dubbele wastafels van gerenommeerde sanitair merken zoals Sphinx en Villeroy en Boch. Dubbelle wastafels van uitstekende kwaliteit en prachtig design wat in elke badkamer past. Bad-winkel.nl verkoopt eenvoudige standaard wastafels maar ook wastafels met een mooi design en dubbele wastafels. De meeste dubbele wastafels zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek. Keramiek blijft sinds jaar en dag het favoriete materiaal voor een wastafel. Dat komt omdat keramiek heel erg duurzaam is, krasbestendig en een glad poriënvrij oppervlakte heeft waar geen vuil en kalk aan gaat hechten. Schoonmaakgemak en hygiëne spelen een belangrijke rol bij een mooie wastafel.

Ons aanbod van wastafels is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en stijlen. Enkele wastafels van 60 cm breed, die zeer geschikt zijn voor de kleine badkamer, of dubbele wastafels met twee wasbakken van 130cm voor de wat grotere badkamer. Bij Bad-winkel.nl vind u scherp geprijsde dubbele wastafels van de beste merken zoals Sphinx en Villeroy en Boch.

Gangbare maten voor een wastafel zijn 60, 90, 100 en 120cm. Veelal zijn deze wastafels ook te combineren met een wastafelonderkast. Dit kan een kast zijn met deurtjes zijn maar tegenwoordig worden meestal onderkasten met lades toegepast. Met zo’n combinatie van wastafel en onderkast dan heb je het al snel over een badkamermeubel compleet met spiegel of spiegelkast.!

Bad-winkel.nl werkt alleen met gerenommeerde sanitair merken zoals Sphinx en Villeroy en Boch. Net als bij ons staan bij deze merken kwaliteit, service en garantie voorop.

Naast het feit dat een dubbele wastafel er mooi en modern uit moet zien moet een wastafel ook praktisch zijn. Een te kleine heel erg mooie design wastafel, waarbij je nauwelijks je handen onder de kraan kan steken, is natuurlijk een pronkstuk de badkamer, maar een ramp in het gebruik.

Bij Bad-winkel.nl kunt u kiezen uit design wastafels, enkele wastafels, dubbele wastafels en opbouw wastafels. Bijpassende wastafelkranen maken de wastafel compleet.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl