0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 15 1399
Vergroting
  1. 5x vergrotend
Soort Verlichting
  1. Zonder verlichting
Bevestiging
  1. Muur bevestiging

Spiegels

Spiegel voor de badkamer

Een spiegel wordt niet alleen in de badkamer gebruikt. Spiegels zijn in vele vertrekken van het huis heel praktisch. Zo kun je een spiegel in de badkamer en toilet plaatsen maar eventueel ook in de slaapkamer. Door het plaatsen van een spiegel in de badkamer laat je de ruimte optisch groter lijken. Vooral in een wat kleinere badkamer geeft dit een leuk effect. Vooral met een grote spiegel lijkt het net, als je in de spiegel kijkt, dat de ruimte een keer zo groot lijkt.

Bij Bad-winkel.nl verkopen we verschillende soorten spiegels. De staande spiegel is een spiegel die je op de grond zet in de badkamer of slaapkamer. Deze dient dan als een passpiegel waarin je het hele lichaam kan zien. Spiegels voor aan de wand zijn er in vele maten en soorten. Ronde spiegel, vierkante spiegel, houten spiegel, en ovale spiegels zijn ruimschoots verkrijgbaar in ons assortiment. Van eenvoudige plakspiegels, scheerspiegels tot vergrootspiegels.

Spiegel kopen?

Koop je gewenste spiegel snel en gemakkelijk online bij Bad-winkel.nl. Vandaag een spiegel besteld?, dan wordt de spiegel binnen 3 werkdagen bij je bezorgd.

Over Spiegels

Als je s'morgens de badkamer in gaat  is de spiegel meestal het eerste waarin je kijkt. De spiegel in de badkamer gebruik je om jezelf gereed te maken voor de komende dag. Je kan je voor de badkamerspiegel, eventueel met spiegelverlichting, jezelf contoleren hoe je kleding zit, of je make up bijgewerkt moet worden en of je haar goed zit. Een spiegel liegt niet maar kan de waarheid wel verdraaien. Daarom is een goede badkamerspiegel met verlichting heel erg belangrijk.

Goede spiegelverlichting komt van voren maar verblindt niet. Voor het aanbrengen van make-up en scheren zijn ook vergrootspiegels te krijgen. Een vergrootspiegel met een vergroting met factor 3 tot 5 is aan te raden. Ziet u iets minder dan kunt u ook kiezen voor een vergrootspiegel met verlichting. Een mooie badkamerspiegel met verlichting is letterlijk een blikvanger.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl