0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 69 1399
Breedte
 1. 1000 mm
 2. 1200 mm
 3. 1300 mm
 4. 1500 mm
 5. 280 mm
 6. 320 mm
 7. 500 mm
 8. 550 mm
 9. 600 mm
 10. 700 mm
 11. 750 mm
 12. 900 mm
Serie
 1. Sphinx 310
 2. Sphinx 345 XS
Toepassing
 1. Inloopdouche
 2. Spiegelkast
 3. Spiegelverlichting
Soort Verlichting
 1. Zonder verlichting
Model Spiegel
 1. Draaideur Spiegelkast

Spiegelkasten

Spiegelkasten 

Boven de wastafel een spiegelkast plaatsen is erg praktisch. De vele extra opbergruimte die je krijgt voor al die kleine toiletspullen zoals potjes en tubes. Een spiegelkast is veelal een ondiepe kast die meteen dienst doet als spiegel boven de wastafel.. Door zijn spiegeldeuren, die meestal ook aan de binnenzijde spiegelend zijn, heb je de mogelijkheid om ook de achterkant van je hoofd te zien in de spiegel.

Opgeruimd staat netjes

De spiegelkast boven de wastafel geeft je extra opbergruimte. Daarnaast is de spiegelkast een mooi element in de badkamer wat een fraai geheel kan vormen met een losse wastafel of wastafel kast. Door de extra opbergruimte zet je alle kleine toiletspullen achter een spiegeldeur waardoor de badkamer er opgeruimd uitziet. Een spiegelkast zorgt voor een opgeruimde badkamer. Het gezegde luidt: opgeruimd staat netjes.

Verlichting voor de spiegelkast

De meeste spiegelkasten hebben standaard spiegelverlichting. Dit kan een verlichtingselement boven op de spiegelkast zijn, maar ook onder de spiegelkast kan verlichting worden gemonteerd. Ook zijn er spiegelkasten die de verlichting hebben geïntegreerd in de spiegeldeuren waardoor je het effect van indirect licht krijgt. Hiermee voorkom je schaduwen op je gezicht, wel zo handig als je de make-up wil doen.

Twee deuren of een enkele deur

Afhankelijk van de breedte van de spiegelkast is deze voorzien van één spiegeldeur of twee spiegeldeuren. Spiegelkasten breder dan 120 cm zijn meestal voorzien van 3 of 4 spiegeldeuren.

Over spiegelkasten en toiletkasten

Spiegelkasten en toiletkasten

Misschien worden er wel geen betere en mooiere spiegelkasten voor de badkamer gemaakt als de spiegelkasten van Badwinkel.nl. Badwinkel.nl verkoopt spiegelkasten van Schneider, een gerenomeerde Duitse merk dat staat voor kwaliteit. Allereerst zijn de spiegels gemaakt van een speciaal spiegel kristalglas waardoor er een helder beeld ontstaat. Daarnaast zijn de spiegeldeuren van de spiegelkast zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde spiegelend. De scharnieren van de spiegelkasten zijn zo ontworpen dat de deuren extra ver open kunnen, waardoor het gebruiksgemak sterk wordt verbeterd. Daarnaast is het bij spiegelkasten en toiletkasten erg belangrijk dat de spiegelverlichting goed is.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl