hoekspiegel | fonteinbakje

Hoekspiegel boven een hoekfontein

Het is bijzonder handig om door bijvoorbeeld ruimtegebrek in de toiletruimte om boven het fonteinbakje een hoekspiegel te plaatsen. In een kleine toiletruimte zou u heel goed een hoekspiegel boven een hoekfonteintje kunnen plaatsen.
Boven deze hoekspiegel kan altijd een spiegellamp worden gemonteerd, zodat u meteen de toiletruimte goed verlicht hebt. Wellicht kunt u het toilet nog aankleden met handige toiletaccessoires.  En wat te denken van een closetrolhouder en toiletborstel?.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand
    Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand
    € 165,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Hoekspiegel boven fonteinbakje  

Na toiletgebruik uw handen wassen bij het fonteinbakje en dan even in de spiegel boven het fonteinbakje willen kijken of uw haar nog wel goed zit. Dat kan met de fontein spiegels van Bad-winkel.nl. De fonteinbak spiegels zijn in een smalle hoge vorm verkrijgbaar. Omdat een fonteinbakje soms in de hoek gemonteerd zit is het raadzaam om daarboven een hoekspiegel te plaatsen. Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels ook een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden. Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

© 2020 Bad-winkel.nl