0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 119 399
Toepassing
  1. Inloopdouche
  2. Spiegel
Uitvoering
  1. Facetspiegel
  2. Wandhangend
Breedte
  1. 200 mm

Hoekspiegels

Hoekspiegel boven fonteinbakje  

Na toiletgebruik uw handen wassen bij het fonteinbakje en dan even in de spiegel boven het fonteinbakje willen kijken of uw haar nog wel goed zit. Dat kan met de fontein spiegels van Bad-winkel.nl. De fonteinbak spiegels zijn in een smalle hoge vorm verkrijgbaar. Omdat een fonteinbakje soms in de hoek gemonteerd zit is het raadzaam om daarboven een hoekspiegel te plaatsen. Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels ook een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden. Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

Over Hoekspiegels

Hoekspiegel voor in de badkamer of boven een hoekfontein in het toilet? Het is bijzonder handig om door bijvoorbeeld ruimtegebrek in de toiletruimte om boven het fonteinbakje een hoekspiegel te plaatsen. In een kleine toiletruimte zou u heel goed een hoekspiegel boven een hoekfonteintje kunnen plaatsen.
Boven deze hoekspiegel kan altijd een spiegellamp worden gemonteerd, zodat u meteen de toiletruimte goed verlicht hebt. Wellicht kunt u het toilet nog aankleden met handige toiletaccessoires.  Denk dan aan een pedaalemmer of afvalemmer. En wat te denken van een closetrolhouder en toiletborstel?.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl