0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 38 138
Toepassing
  1. Spiegelverwarming

Spiegelverwarming

Condensvorming op de badkamerspiegel voorkom je met het aanbrengen van spiegelverwarming aan de achterzijde op de spiegel. Spiegelverwarming is een soort matje met electrische draden die warm worden en op deze manier de warmte af geeft aan het spiegelglas. Door dat het spiegelglas verwarmd wordt kan er geen condensvorming ontstaan. Condensvorming onstaat alleen op de spiegel al het spiegelglas koud is. Warme vochtige lucht condenseerd dan op deze wijze op de koude spiegel.

Spiegelverwarming is erg gemakkelijk aan te brengen op een spiegel. De spiegelverwarming wordt compleet geleverd. Je haalt de folie er vanaf en plakt de verwarmingsset met de zelfklevende kant achter op de spiegel. Wat rest is de electrische bedrading aansluiten. Dit kan rechtstreeks op het lichtnet. In dat geval zal de spiegelverwarming continu aan blijven. Beter is om de bedrading aan te sluiten op de lichtschakelaar zodat de spiegelverwarming alleen aangaat als de verlichting in de badkamer wordt aangedaan.


Over spiegelverwarming

De meeste spiegelverwarming is een electrisch element wat aan de achterzijde op de spiegel wordt geplakt.
Deze spiegelverwarmingselementen zijn eenvoudig aan en uit te schakelen via de lichtschakelaar en voorkomt condensvorming op de badkamerspiegel.

De spiegelverwarming zorgt er ook voor dat er geen nare handdoekstrepen achterblijven op de badkamerspiegel nadat u het  condens hebt verwijdert. Spiegelverwarming is meestal een zelfklevende verwarmingfolie dat direkt op de achterkant van de badkamerspiegel kan worden geplakt. Aan deze verwarmingsfolie zit een elektra snoer die je aansluit op het elektra punt.

De spiegelverwarming mag ook in de badkamer (vochtige ruimte) toegepast worden. De verwarming voor de spiegel heeft een zeer snelle opwarmtijd van ca. 5 minuten. In zeer korte tijd wordt de spiegeltemperatuur naar ca. 40°C gebracht en zo wordt condensvorming op uw badkamerspiegel voorkomen.

De spiegeltemperatuur van de spiegelverwarming is begrensd tot ca. 50° C. De spiegelverwarming is hierdoor erg veilig bij aanraking en er kan geen verbranding van uw huid ontstaan. Als u de spiegelverwarming rechtstreeks aansluit, via de verlichtingsschakelaar dan gebruikt u alleen energie als u de verwarming en verlichting aan zet.


Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl