0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 69 179
Breedte
  1. 200 mm
  2. Diverse breedtes
Spiegel uitvoering
  1. Fonteinspiegel
  2. Rechthoek
Uitvoering
  1. Facetspiegel

Spiegel voor WC Fonteinbak

Spiegel boven fonteinbakje 

Na toiletgebruik uw handen wassen bij het fonteinbakje en dan even in de spiegel boven het fonteinbakje willen kijken of uw haar nog wel goed zit. Dat kan met de fontein spiegels van Bad-winkel.nl. De fonteinbak spiegels zijn in een smalle hoge vorm verkrijgbaar. Omdat een fonteinbakje soms in de hoek gemonteerd zit is het raadzaam om daarboven een hoekspiegel te plaatsen.

Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels ook een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden. Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

Over Fonteinbak spiegels

Er zijn speciale spiegels voor in het toilet boven een fonteinbakje. Voor de toiletruimte zijn de zo genaamde fonteinbak spiegels ontwikkeld. Dit zijn overwegend smalle fonteinbak spiegels in verschillende hoogte maten die uitermate geschikt zijn voor plaatsing boven een fonteinbakje in het toilet. U kunt hier weer diverse spiegellampen boven plaatsen. Of het geheel aankleden met leuke toiletaccessoires, zoals een closetrolhouder of closetborsel. Ook losstaande accessoires zoals toiletemmertjes en reserverolhouders passen uitstekend in uw toilet.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl