Spiegel | Fonteinbakje | WC

Spiegel voor Fonteinbak

Spiegels voor in het toilet

Er zijn speciale spiegels voor boven een fonteinbakje. Voor de toiletruimte zijn de zo genaamde fonteinbak spiegels ontwikkeld. Dit zijn overwegend smalle fonteinbak spiegels in verschillende hoogte maten die uitermate geschikt zijn voor plaatsing boven een fonteinbakje in het toilet. U kunt hier weer diverse spiegellampen boven plaatsen. Of het geheel aankleden met leuke toiletaccessoires, zoals een closetrolhouder of closetborsel. Ook losstaande accessoires zoals toiletemmertjes en reserverolhouders passen uitstekend in uw toilet.

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fontein Spiegel Rechthoek rondom facet
  Fontein Spiegel Rechthoek rondom facet
  € 89,00
 2. Geberit iCon lichtspiegel 37x110cm
  Geberit iCon lichtspiegel 37x110cm
  € 625,00
 3. Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand
  Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand
  € 165,00

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spiegel boven fonteinbakje 

Na toiletgebruik uw handen wassen bij het fonteinbakje en dan even in de spiegel boven het fonteinbakje willen kijken of uw haar nog wel goed zit. Dat kan met de fontein spiegels van Bad-winkel.nl. De fonteinbak spiegels zijn in een smalle hoge vorm verkrijgbaar. Omdat een fonteinbakje soms in de hoek gemonteerd zit is het raadzaam om daarboven een hoekspiegel te plaatsen.

Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels ook een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden. Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl