0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 15 670
Breedte
 1. 1200 mm
 2. 1400 mm
 3. 400 mm
 4. 500 mm
 5. 600 mm
 6. 600 mm
 7. 630mm
 8. Diverse breedtes
Serie
 1. Sphinx 420 New
Toepassing
 1. Inloopdouche
 2. Spiegel
Soort Verlichting
 1. LED Verlichting
Uitvoering
 1. Wandhangend
Spiegel uitvoering
 1. Rechthoek
 2. Rond model
 3. Wandmodel

Wastafelspiegels

Spiegel voor boven de wastafel

Een spiegel wordt niet alleen in de badkamer boven de wastafel gebruikt. Spiegels zijn in vele vertrekken van het huis heel praktisch. Zo kun je een spiegel in de badkamer en toilet plaatsen maar eventueel ook in de slaapkamer. Door het plaatsen van een spiegel boven de wastafel in de badkamer laat je de badkamer ruimte optisch groter lijken. Vooral in een wat kleinere badkamer geeft dit een leuk effect. Vooral met een grote spiegel boven de wastafel lijkt het net, als je in de spiegel kijkt, dat de ruimte een keer zo groot lijkt.

Bij Bad-winkel.nl verkopen we verschillende soorten spiegels. De staande spiegel is een spiegel die je op de grond zet in de badkamer of slaapkamer. Deze dient dan als een passpiegel waarin je het hele lichaam kan zien. Spiegels voor aan de wand zijn er in vele maten en soorten. Deze worden veelal boven de wastafel in de badkamer geplaatst. Ronde spiegel, vierkante spiegel, houten spiegel, en ovale spiegels zijn ruimschoots verkrijgbaar in ons assortiment. Van eenvoudige plakspiegels en scheerspiegels tot vergrootspiegels.

Spiegel kopen?

Koop je gewenste wastafel spiegel snel en gemakkelijk online bij Bad-winkel.nl. Vandaag een wastyafel spiegel besteld?, dan wordt de spiegel binnen 3 werkdagen bij je bezorgd.

Over Wastafel spiegels

Een wastafelspiegel is een spiegel die je boven de wastafel hangt. Zo simpel is het eigenlijk. Voor in de badkamer is deze spiegel onmisbaar. Immers zonder spiegel boven de wastafel is de badkamer niet compleet. De spiegel is een nuttig hulpmiddel tijdens het tanden poetsen, bij het scheren en bij het aanbrengen van Make-up. 

De meeste spiegels zijn aan de achterzijde gecoat met een soort aluminium zilverlaag. Bad-winkel.nl heeft een hele grote collectie spiegels. Kies je een wastafelspiegel? Let er dan ook meteen op of er verlichting boven de spiegel moet komen. Tip! Een wastafel spiegel met verlichting aan de bovenkant geeft geen schaduw in het gezicht.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl