0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 249 458
Breedte
  1. 600 mm
  2. 600 mm
  3. 630mm
Spiegel uitvoering
  1. Wandmodel

Spiegels met verwarming

Spiegels met spiegelverwarming

In de moderne badkamer worden meer en meer spiegels gemonteerd met spiegelverwarming. Dat komt omdat men steeds meer comfort in de badkamer wenst. Een beslagen spiegel na een douchebeurt is erg vervelend.  

De verwarmde spiegel

Het beslaan van de spiegel na het nemen van een bad of douche is verleden tijd. Met een verwarmde spiegel heeft u geen last meer van condensvorming op de spiegel. Deze condensvorming ontstaat zodra warme lucht in aanraking komt met het koude oppervlak van de spiegel. Ook blijft de spiegel nog lang beslagen na een douchebeurt en is niet bruikbaar is.

Je voorkomt beslagen spiegels als er een spiegel met spiegelverwarming wordt geplaatst! De spiegelverwarming is een dunne folie met een raster van draden. Vergelijk het maar met de achterruitverwarming van je auto. Doordat het spiegelglas wordt verwarmd krijgt het spiegeloppervlak een iets hogere temperatuur dan de omgevingstemperatuur. Door dit temperatuurverschil zal er op de badkamerspiegel geen condens ontstaan. 

Over verwarmde spiegels
Het is erg vervelend als de spiegel tijdens het nemen van een bad of douche beslaat. 
Deze condensvorming ontstaat zodra warme vochtige lucht in aanraking komt met het koude opervlakte van de spiegel. Gelukkig is er een oplossing om beslagen spiegels te voorkomen, namelijk met een spiegel met verwarming!  

Hoe werkt een spiegel met spiegelverwarming?

De luchtvochtigheid in de badkamer neemt toe wanneer je een warme douche of bad neemt. De badkamerspiegel is op dat moment nog koud. De warme vochtige lucht slaat op de koude spiegel neer en gaat condenseren. Wanneer je klaar bent met douchen blijft de spiegel vaak nog langere tijd beslagen, waardoor hij niet bruikbaar is. Natuurlijk kun je hem met een handdoek droog vegen, maar vaak zorgt dat voor strepen en een vertekend spiegelbeeld.

Kies je voor een verwarmde spiegel in de badkamer, dan is het probleem van spiegels met condens voorgoed opgelost. Op de achterzijde van de spiegel zit een electrisch verwarmings matje die het spiegeloppervlak verwarmt. Een verwarmd spiegel oppervlak kan niet gaan condenseren zodat de spiegel altijd droog en helder blijft.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl