0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 378 1344
Serie
  1. Riho Baden
  2. V&B O-Novo
  3. V&B Squaro
  4. V&B Subway

Hoekbaden

In een kleine badkamer kan een hoekbad uitkomst bieden als je toch een bad wil met meteen een douchemogelijkheid.

Hoekbaden zijn ruimtebesparend en geschikt voor de kleinere badkamers. Je hoeft immer dan niet nog een aparte doucheruimte te maken. Een a-symmetrisch hoekbad, zeshoekig hoekbad, vijfhoekig hoekbad en kwartronde hoekbaden zijn hoekbad vormen die allemaal verkrijgbaar zijn bij Bad-winkel.nl. De meeste hoekbaden zijn gemaakt van Acryl. Acryl is slipvast en kleurvast. Het materiaal voelt warmer aan en gaat langer mee.

Voordelen en nadelen van hoekbaden

+ Praktische combinatie van ligbad en douchehoek wanneer het hoekbad in een hoek geplaatst wordt.
+ Goede mogelijkheid om een passende badwand op de badrand te monteren
+ Een hoekbad is ruimtebesparend en geschikt voor kleine badkamers
-  Kleinere binnenruimte t.o.v een recht ligbad. Je kan niet in alle hoekbaden rechtuit liggen
-  Neemt in een kleine badkamer meer ruimte in t.o.v alleen maar een losse douchehoek

Alle hoekbaden worden zonder badombouw geleverd. Je kan bij sommige hoekbaden losse badpanelen bij bestellen, maar in de meeste gevallen zal het bij een hoekbad de ombouw nog gemaakt moeten worden en met tegels afgewerkt moeten worden.

Over hoekbaden

Hoekbaden van Bad-winkel.nl zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en van verschillende merken. De ligbaden merken die wij voeren zijn: Villeroy & Boch, Riho en Sphinx. Topkwaliteit ligbaden gemaakt van acryl, quaryl of kunststof voor een goede prijs. 
Zoekt u een vrijstaand bad, hoekbad of duobad? Bij Bad-winkel.nl vind u het allemaal. Zoekt u een standaard ligbad met een  afmeting zoals 180 x 80 cm, 190 x 90 cm of de 170 x 75 cm? Dan vindt u deze eenvoudig op de website van Bad-winkel.nl.

Hoekbaden bij Bad-winkel.nl zijn er in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Hou er rekening mee dat een hoekligbad meer ruimte inneemt dan rechte ligbaden. Veelal is de binnenruimte van een hoekligbad ook wat kleiner dan bij een recht ligbad. Hoekbaden zijn leverbaar met een zitje en met een plat gedeelte in de bodem van het hoekligbad.

De reden waarom veelal gekozen wordt voor een hoekbad in de badkamer is omdat men geen ruimte heeft voor een aparte douche en apart ligbad. 
Een hoekbad bied de mogelijkheid door zijn platte bodem om er goed in te kunnen staan te douchen. En tevens heeft het de funtie van ligbad. Als je dan op de rand van het hoekbad ook nog een draaibare badwand plaatst, dan heb je een mooi afgescheiden douchegedeelte.

Bij Bad-winkel.nl koopt u ook vrijstaande baden veilig online. De vrijstaande baden uit ons assortiment zijn van merken zoals: Villeroy & Boch, Riho, Sphinx. U vindt bij ons zowel baden met poten als zonder poten, met ronde vormen of juist strak.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl