0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 35 945
Serie
 1. Riho Baden
 2. Sphinx 300
 3. Sphinx 335
 4. Sphinx 340
 5. Sphinx 345
 6. Sphinx 420
 7. V&B Architectura
 8. V&B Libra
 9. V&B O-Novo
 10. V&B Oberon
 11. V&B Pavia
 12. V&B Squaro
 13. V&B Subway

Standaard ligbaden

Een ligbad of badkuip is een kuip minimaal groot genoeg voor één persoon, om in te kunnen baden. Dat kan liggend zijn maar ook zittend. Een combinatie van ligbad waarin ook staand gedoucht kan worden komt ook veel vaak voor. Deze combinatie komt meestal voor in de wat kleinere badkamers, waar niet genoeg ruimte is voor een aparte douche en apart ligbad. Het is aan te bevelen om op de badrand dan een badwand te monteren wat spetteren van water voorkomt.

De eerste badkuipen of ligbaden werden van hout gemaakt. Later kwam daar gietijzer bij. Maar naarmate de techniek om baden te maken vorderde en betere, duurzamere materialen worden gebruikt zijn deze baden uit de mode geraakt.

Tegenwoordig worden de meeste ligbaden en badkuipen van Acryl gemaakt. Een heel prettig aanvoelende kunstof wat daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken is. Vrijstaande ligbaden zijn tegenwoordig sterk in opkomst. Men gaat steeds meer grotere badkamers bouwen waarbij een groot vrijstaand ligbad tot de mogelijkheden gaat horen.  

Over Standaard ligbaden

Met standaard ligbaden en badkuipen van Bad-winkel.nl worden over het algemeen de rechte baden bedoeld. Deze baden zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten en lengte maten. De meest voorkopemde maten van een ligbad zijn 180x80 cm en 190x90 cm. De ligbaden merken die wij voeren zijn: Villeroy & Boch, Riho en Sphinx. Ligbaden en badkuipen zijn voornamelijk gemaakt van acryl omdat dit materiaal prettig aanvoelt.

Natuurlijk zijn bij ons ook hoekbaden of duo baden verkrijgbaar. 
Een duo bad is een ligbad waarin je met 2 personen kan liggen. De rugzijde of ligzijde zit aan twee kanten bij een dergelijk ligbad. Let bij aanschaf van een duo ligbad er op dat deze voldoende diep is, zodat je met het hele lichaam onder water gedompeld wordt. Meest gangbare diept voor een ligbad voor 2 personen is 45 cm.

Bestel veilig en vertrouwd uw ligbad bij Bad-winkel.nl. Voor snelle levering wordt door ons gezorgd. Bij Bad-winkel.nl koopt u ook vrijstaande baden veilig online. De vrijstaande baden uit ons assortiment zijn van merken Villeroy & Boch, Riho, Sphinx.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl