ligbad, badkuip,

Standaard ligbaden

Met standaard ligbaden en badkuipen van Bad-winkel.nl worden over het algemeen de rechte baden bedoeld. Deze baden zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten en lengte maten. De meest voorkopemde maten van een ligbad zijn 180x80 cm en 190x90 cm. De ligbaden merken die wij voeren zijn: Villeroy & Boch, Riho en Sphinx. Ligbaden en badkuipen zijn voornamelijk gemaakt van acryl omdat dit materiaal prettig aanvoelt.

Items 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Riho Carolina ligbad
  Riho Carolina ligbad
  € 378,00
 2. Riho Castello Ligbad
  Riho Castello Ligbad
  € 945,00
 3. Riho Columbia ligbad
  Riho Columbia ligbad
  € 378,00
 4. Riho Dorado ligbad
  Riho Dorado ligbad
  € 621,00
 5. Riho Future ligbad
  Riho Future ligbad
  € 315,00
 6. Riho Jersey Ligbad
  Riho Jersey Ligbad
  € 479,00
 7. Riho Lima ligbad
  Riho Lima ligbad
  € 378,00
 8. Riho Miami ligbad
  Riho Miami ligbad
  € 350,00
 9. Riho Orion ligbad
  Riho Orion ligbad
  € 309,00
 10. Riho Sobek ligbad
  Riho Sobek ligbad
  € 945,00
 11. Riho Taurus ligbad
  Riho Taurus ligbad
  € 355,00
 12. Villeroy & Boch Libra ligbad
  Villeroy & Boch Libra ligbad
  € 623,53

Items 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Ligbad of badkuip

Is een kuip minimaal groot genoeg voor één persoon, om in te kunnen baden. Dat kan liggend zijn maar ook zittend. Een combinatie van ligbad waarin ook staand gedoucht kan worden komt ook veel vaak voor. Deze combinatie komt meestal voor in de wat kleinere badkamers, waar niet genoeg ruimte is voor een aparte douche en apart ligbad. Het is aan te bevelen om op de badrand dan een badwand te monteren wat spetteren van water voorkomt.

De eerste badkuipen of ligbaden werden van hout gemaakt. Later kwam daar gietijzer bij. Maar naarmate de techniek om baden te maken vorderde en betere, duurzamere materialen worden gebruikt zijn deze baden uit de mode geraakt.

Tegenwoordig worden de meeste ligbaden en badkuipen van Acryl gemaakt. Een heel prettig aanvoelende kunstof wat daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken is. Vrijstaande ligbaden zijn tegenwoordig sterk in opkomst. Men gaat steeds meer grotere badkamers bouwen waarbij een groot vrijstaand ligbad tot de mogelijkheden gaat horen.  

Natuurlijk zijn bij ons ook hoekbaden of duo baden verkrijgbaar. Een duo bad is een ligbad waarin je met 2 personen kan liggen. De rugzijde of ligzijde zit aan twee kanten bij een dergelijk ligbad. Let bij aanschaf van een duo ligbad er op dat deze voldoende diep is, zodat je met het hele lichaam onder water gedompeld wordt. Meest gangbare diept voor een ligbad voor 2 personen is 45 cm.

Bestel veilig en vertrouwd uw ligbad bij Bad-winkel.nl. Voor snelle levering wordt door ons gezorgd. Bij Bad-winkel.nl koopt u ook vrijstaande baden veilig online. De vrijstaande baden uit ons assortiment zijn van merken Villeroy & Boch, Riho, Sphinx.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl