0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 895 5400
Serie
  1. Riho Thermeapool

Whirlpool bad

Een whirlpool bad wordt ook wel een bubbelbad genoemd. Andere namen die voor een whirlpool worden gebruikt zijn bellenbad, hottub en Jacuzzi. Jacuzzi is eigenlijks een Amerikaans merk die whirlpool baden maakt. Hiermee wordt veelal wel een whirlpool aangeduid.

Een whirlpool bad is een bad met warm water van zo rond de 38 graden. In dit water wordt lucht geblazen waardoor er luchtbellen ontstaan ( vandaar de naam bubbelbad) Ook kun je kiezen voor een systeem waarbij er een waterstraal in het warme badwater wordt gepomp waardoor het warme badwater in beweging komt ( Engels = Whirl + bad = Pool).

Door de combinatie van lucht en water in het badwater te blazen ontstaat er een heerlijk ontspannend effect. Verschillende mogelijkheden zijn mogelijk in een Whirlpool. Je hebt whirlpools waarbij het rondgepompte water eerst wordt verwarmd alvorens het in het whirlpool bad terecht komt. Onderwaterverlichting en muziek behoren ook tot de mogelijkheden. 

Over Whirlpool bad

Whirlpoolbaden van Bad-winkel.nl zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en van verschillende merken. De ligbaden merken die wij voeren zijn: Villeroy & Boch, Riho en Sphinx. Whirlpoolbaden zijn voornamelijk gemaakt van acryl, plaatstaal, quaryl en kunststof.

Koop uw relaxbad of whirlpoolbad tegen een goede prijs voordelig online bij Bad-winkel.nl

De whirlpoolsystemen zijn totaalsystemen – kant en klaar gemonteerd en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoekt u een vrijstaand bad, hoekbad of duobad?. Bij Bad-winkel.nl vind u het allemaal. Zoekt u een standaard ligbad met een afmeting zoalse 180 x 80 cm, 190 x 90 cm of de 170 x 75 cm? Dan vindt u deze eenvoudig op de website van Bad-winkel.nl.

Whirlpoolbaden bij Bad-winkel.nl zijn er in veel verschillende vormen verkrijgbaar, of u nou een kwartrond bad, ovaal bad, rechthoekig bad of vierkant bad zoekt.
De Whirlpoolbaden in het assortiment van Bad-winkel.nl zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Bestel veilig en vertrouwd uw ligbad bij Bad-winkel.nl. Voor snelle levering wordt door ons gezorgd.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl