Whirlpool, bubbelbad

Whirlpool bad

Koop uw relaxbad of whirlpoolbad tegen een goede prijs voordelig online bij Bad-winkel.nl

De whirlpoolsystemen zijn totaalsystemen – kant en klaar gemonteerd en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Whirlpoolbaden bij Bad-winkel.nl zijn er in veel verschillende vormen verkrijgbaar, of u nou een vrijstaand bad, ovaal bad, rechthoekig bad of vierkant bad zoekt. Bestel veilig en vertrouwd uw ligbad bij Bad-winkel.nl. Snelle levering wordt door ons verzorgd.

blauwe banner

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Riho Anna Thermae pool
  Riho Anna Thermae ligbad met whirlpool 190x130cm
  € 7.097,56
 2. Riho Carmen Thermae ligbad met whirlpool rond 180cm
  Riho Carmen Thermae ligbad met whirlpool rond 180cm
  € 8.450,00
 3. Riho Claudia Thermae ligbad met whirlpool 190x120cm
  Riho Claudia Thermae ligbad met whirlpool 190x120cm
  € 8.317,45
 4. Riho Lisa Thermae ligbad met whirlpool 180x90cm
  Riho Lisa Thermae ligbad met whirlpool 180x90cm
  € 7.097,56
 5. Riho-Olivia-Thermae-ligbad-met-whirlpool-180x120cm
  Riho Olivia Thermae ligbad met whirlpool 180x120cm
  € 7.097,56

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Whirlpool bad

Een whirlpool bad wordt ook wel een bubbelbad genoemd. Andere namen die voor een whirlpool worden gebruikt zijn bellenbad, hottub en Jacuzzi. Jacuzzi is eigenlijks een Amerikaans merk die whirlpool baden maakt. Hiermee wordt veelal wel een whirlpool aangeduid.

Een whirlpool bad is een bad met warm water van zo rond de 38 graden. In dit water wordt lucht geblazen waardoor er luchtbellen ontstaan ( vandaar de naam bubbelbad) Ook kun je kiezen voor een systeem waarbij er een waterstraal in het warme badwater wordt gepomp waardoor het warme badwater in beweging komt ( Engels = Whirl + bad = Pool).

Door de combinatie van lucht en water in het badwater te blazen ontstaat er een heerlijk ontspannend effect. Verschillende mogelijkheden zijn mogelijk in een Whirlpool. Je hebt whirlpools waarbij het rondgepompte water eerst wordt verwarmd alvorens het in het whirlpool bad terecht komt. Onderwaterverlichting en muziek behoren ook tot de mogelijkheden.

Whirlpools

Whirlpoolbaden zijn ervoor om heerlijk in te kunnen ontspannen in warm water. De luchtjets veroorzaken bubbels in het water, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. De waterjets in het whirlpoolbad masseren als het ware de spieren, die gaan zich ontspannen wat voor uitstekende ontspanning van het lichaam zorgt.

De aanschaf van een whirlpool kan een flinke investering betekenen. De prijs voor de aanschaf van een whirlpool bad is afhankelijk van het merk en de mogelijkheden. Goede kwaliteitsmerken zoals Riho en Villeroy en Boch maken uitstekende whirlpools ook voor een betaalbare prijs. Riho heeft een Easypool-Whirlpool ligbad voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze whirlpool bied een vollidig whirlpoolsysteem, dat het minimaal het overwegen waard is om een dergelijke whirlpool aan te schaffen.

In warm water worden de spieren warm. Vermoeide of stijve spieren voelen na een heerlijk warm bad met whirlpool weer als herborenen. Dit zorgt ervoor dat je fit blijft. Een bubbelbad is natuurlijk ook erg prettig wanneer je gewoon even tot ontspanning wilt komen.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl