Vrijstaand ligbad in Solid Surface

vrijstaand ligbad

Wel of geen bad?

Nemen we een ingebouwd bad of een vrijstaand bad. Dit zijn cruciale vragen wanneer je je badkamer gaat verbouwen of renoveren. Stel dat je een bad wilt, overweeg dan eens de aanschaf van een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad geeft extra luxe en uitstraling aan je badkamer.

De trend in de badkamer van de laatste jaren is toch wel een vrijstaand bad. Heel veel vraag is er op dit moment naar Solid Surface baden. Vrijstaande baden gemaakt van een homogeen kunstof dat een volledig naadloos product geeft.     

Veel mensen denken dat een vrijstaand bad veel ruimte in beslag neemt. Dat hoeft niet altijd waar te zijn. Een vrijstaand bad hoef je namelijk niet midden in de badkamer neer te zetten. Een vrijstaand bad kan ook tegen een muur geplaatst worden, in dat geval neemt het niet meer ruimte in dan een gewoon bad. 

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Vrijstaand bad Riho Barcelona Solid Surface 170x79cm
  Vrijstaand bad Riho Barcelona Solid Surface 170x79cm
  € 2.995,00
 2. Vrijstaand bad Riho Bilbao Solid Surface 150x75cm
  Vrijstaand bad Riho Bilbao Solid Surface 150x75cm
  € 3.029,00
 3. Vrijstaand bad Riho Bilbao Solid Surface 170x80cm
  Vrijstaand bad Riho Bilbao Solid Surface 170x80cm
  € 3.520,00
 4. Vrijstaand bad Riho Bilo Solid Surface 165x77cm
  Vrijstaand bad Riho Bilo Solid Surface 165x77cm
  € 4.050,00
 5. Vrijstaand bad Riho Granada Solid Surface 170x80cm
  Vrijstaand bad Riho Granada Solid Surface 170x80cm
  € 4.050,00
 6. Vrijstaand bad Riho Granada Solid Surface 190x90cm
  Vrijstaand bad Riho Granada Solid Surface 190x90cm
  € 4.950,00
 7. Vrijstaand bad Riho Malaga Solid Surface 160x75cm
  Vrijstaand bad Riho Malaga Solid Surface 160x75cm
  € 3.050,00

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Vrijstaand Ligbad van Solid Surface

Heel populair zijn tegenwoordig de vrijstaande ligbaden in Solid Surface. Solid Surface is een gegoten kunstof materiaal dat zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. Solid Surface heeft een satijn matte uitstraling en voelt warm en prettig aan. Daarbij is het ook een heel sterk materiaal wat uitstekend geschikt is voor het maken van vrijstaande ligbaden. Vrijstaande ligbaden gemaakt van Solid Surface zijn heel populair. Door de grote vraag worden deze baden ook steeds meer betaalbaarder.

Wat is solid Surface?

Solid Surface is een kunstof materiaal dat wordt samengesteld uit mineralen die worden gemengd met polymeren. In een mal wordt vervolgens het vloeibare materiaal gegoten en zo wordt het vrijstaande ligbad gevormd. Het resultaat is een homogeen en volledig naadloos product. Solid Surface is een heel erg glad materiaal waaraan bijna geen vuil, kalk of bacteriën hechten. Het is daarom ook erg populair als toepassing in ziekenhuizen en laboratoria.

Solid Surface is een materiaal dar zeer solide is. Het is een stijf materiaal en heeft de hardheid van steen. Uitermate goed geschikt om er vrijstaande ligbaden van te maken.

Heeft u een ruime badkamer? Neem dan een vrijstaand bad!

Indien u over een ruime badkamer beschikt overweeg dan eens een vrijstaand ligbad. Een vrijstaand bad geeft uw badkamer een mooie luxe uitstraling. Strak of hoekig vrijstaand bad? Of toch liever een vrijstaand bad met sierlijke ronde vormen. Aan u de keus.

blauwe banner

 

© 2020 Bad-winkel.nl