Ronde ligbaden, Rond bad

Ronde ligbaden

Een Rond bad in de badkamer is puur Wellness

Heerlijk met zijn tweeën genieten in en groot rond bad. Wie wil dat nou niet? Een rond bad is natuurlijk niet geschikt voor elke badkamer. Ronde ligbaden nemen namelijk nogal wat ruimte in beslag. Eigenlijk zijn ronde baden alleen geschikt voor de wat grotere badkamers. Een rond bad geeft onbegrensd bad plezier. Het ergonomisch vormgegeven zitplekje in de bodem biedt een prettige ondersteuning voor heerlijk ontspannen. Bad-winkel.nl heeft ook ronde of rechthoekige grote baden met whirlpool. Wij noemen dit Thermeapools. Zeer comfortabele luxe baden met uitgebreide whirlpool systemen. Deze ligbaden zijn geschikt voor meerdere personen.

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Riho Carmen Thermae ligbad met whirlpool rond 180cm
    Riho Carmen Thermae ligbad met whirlpool rond 180cm
    € 8.450,00
  2. Riho Colorado rond ligbad 180x180
    Riho Colorado rond ligbad 180x180
    € 2.059,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De meeste ronde baden zijn gemaakt van acryl.

Acryl is een zeer aangenaam materiaal om op te zitten of op te liggen. In een rond ligbad voelt dit materiaal prettig aan. Met acryl kunnen vele vormen ronde baden worden gemaakt. Het aanbod is dan ook groot.

Bad-winkel.nl heeft een klein maar exclusief assortiment ronde baden en whirlpools. Wij werken veel met het merk Riho. Een gerenommeerd merk die ronde baden maakt van hoge kwaliteit.

Ligbaden bij Bad-winkel.nl zijn er in veel verschillende vormen verkrijgbaar, of u nou een kwartrond bad, ovaal bad, rechthoekig bad of vierkant bad zoekt. De ligbaden in het assortiment van Bad-winkel.nl zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Bestel veilig en vertrouwd uw ligbad bij Bad-winkel.nl. Ssnelle levering wordt door ons verzorgd.

Bij Bad-winkel.nl koopt u ook vrijstaande baden veilig online. De vrijstaande baden uit ons assortiment zijn van merken zoals: Villeroy & Boch, Riho en Sphinx. U vindt bij ons zowel baden met poten als zonder poten, met ronde vormen of juist strak.

bruine banner

© 2020 Bad-winkel.nl