0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 1905 5400
Serie
  1. Riho Baden
  2. Riho Thermeapool

Ronde ligbaden

Een Rond bad in de badkamer is puur Wellness

Heerlijk met zijn tweeën genieten in en groot rond bad. Wie wil dat nou niet? Een rond bad is natuurlijk niet geschikt voor elke badkamer. Ronde ligbaden nemen namelijk nogal wat ruimte in beslag. Eigenlijk zijn ronde baden alleen geschikt voor de wat grotere badkamers.

Een rond bad geeft onbegrensd bad plezier. Het ergonomisch vormgegeven zitplekje in de bodem biedt een prettige ondersteuning voor heerlijk ontspannen. Bad-winkel.nl heeft ook ronde of rechthoekige grote baden met whirlpool. Wij noemen dit Thermeapools. Zeer comfortabele luxe baden met uitgebreide whirlpool systemen. Deze ligbaden zijn geschikt voor meerdere personen.

De meeste ronde baden zijn gemaakt van acryl. Acryl is een zeer aangenaam materiaal om op te zitten of op te liggen. In een rond ligbad voelt dit materiaal prettig aan. Met acryl kunnen vele vormen ronde baden worden gemaakt. Het aanbod is dan ook groot.

Bad-winkel.nl heeft een klein maar exclusief assortiment ronde baden en whirlpools. Wij werken veel met het merk Riho. Een gerenommeerd merk die ronde baden maakt van hoge kwaliteit.

Over ronde ligbaden

Rond ligbad van Bad-winkel.nl isverkrijgbaar in verschillende afmetingen en van verschillende merken. De ligbaden merken die wij voeren zijn: Villeroy & Boch, Riho en Sphinx. Ligbaden zijn voornamelijk gemaakt van acryl, plaatstaal, quaryl en kunststof. 

Zoekt u een vrijstaand ligbad, hoekbad of duobad?. Bij Bad-winkel.nl vind u het allemaal. Zoekt u een standaard ligbad met een  afmeting zoalse 180 x 80 cm, 190 x 90 cm of de 170 x 75 cm? Dan vindt u deze eenvoudig op de website van Bad-winkel.nl.

Ronde ligbaden bij Bad-winkel.nl zijn er in veel verschillende vormen verkrijgbaar, of u nou een kwartrond bad, ovaal bad, rechthoekig bad of vierkant bad zoekt. De hoekbaden in het assortiment van Bad-winkel.nl zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Bestel veilig en vertrouwd uw ligbad bij Bad-winkel.nl. Voor snelle levering wordt door ons gezorgd.

Bij Bad-winkel.nl koopt u ook vrijstaande baden veilig online. De vrijstaande baden uit ons assortiment zijn van merken zoals: Villeroy & Boch, Riho, Sphinx en Duravit. U vindt bij ons zowel baden met poten als zonder poten, met ronde vormen of juist strak.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl