Douchedeur, douchewand, novellini douchedeur,

Douchedeuren

Een geweldige douche ervaring wil iedereen wel beleven. Bij de douchedeuren van Bad-winkel.nl is aan alles gedacht. De douchedeur is vrij gemakkelijk te plaatsen in de badkamer. Het kan een  behoorlijke investering voor de badkamer zijn, maar gelukkig heeft Badwinkel.nl ook goedkope douchedeuren. Altijd van topkwaliteit en gerenommeerde A merken zoals Novellini, Riho en Sphinx.

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Douchedeur Novellini Giada 1B voor nis
  Douchedeur Novellini Giada 1B voor nis
  € 599,00
 2. Douchedeur Novellini Giada 2 delige draaideur voor nis
  Douchedeur Novellini Giada 2B voor nis
  € 815,00
 3. Douchedeur Novellini Louvre G in nis.
  Douchedeur Novellini Louvre G in nis.
  € 697,00
 4. Douchedeur Novellini Young 1B voor in Nis
  Douchedeur Novellini Young 1B voor in Nis
  € 550,00
 5. Douchedeur Novellini Young plus 1B voor in Nis
  Douchedeur Novellini Young plus 1B voor in Nis
  € 750,00
 6. Novellini Young 2delige douchedeur
  Novellini Young 2B 2delige douchedeur voor nis
  € 709,00
 7. RIHO Novik Douchedeur Z101 78x200cm
  RIHO Novik Douchedeur Z101 78x200cm
  € 554,50
 8. RIHO Novik Douchedeur Z101 78x200cm
  RIHO Novik Douchedeur Z101 88x200cm
  € 566,29
 9. RIHO Novik Douchedeur Z101 78x200cm
  RIHO Novik Douchedeur Z101 98x200cm
  € 578,09

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Douchedeur of pendeldeur

Dat is de vraag die gesteld wordt bij het kiezen van de juiste douchedeur. Er zijn vele mogelijkheden om een spatwatervrije douchehoek te maken. Eén van de mogelijkheden is om een douchehoek van 3 wanden met een glazen deur ervoor te maken. Je creëert zo een aparte douchecabine die op drie wanden betegeld is en word afgesloten met een glazen douchedeur.

Een douchedeur kan bestaan uit één grote glazen plaat die aan de muur scharniert, maar kan ook bestaan uit twee wat smallere glasplaten die links en rechts op de muur scharnieren. Dit is een zogenaamde pendeldeur. De douche pendeldeur is de afgelopen jaren erg in populariteit gegroeid.

Een douche pendeldeur, wat is dat nou precies?

Waarschijnlijk heeft u niet vaak van een douche pendeldeur gehoord. Dat is ook niet zo vreemd omdat het woord douche pendeldeur niet vaak voorkomt in ons taalgebruik. Vaker wordt er gesproken over een douchedeur.

De kans dat u een douchependeldeur gezien heeft is wel zeer groot. Het is namelijk een douchedeur die bestaat uit twee delen die naar buiten en naar binnen geopend kunnen worden. Vooral in de wat kleinere badkamers waar geen draairuimte is voor een volledige douchedeur wordt een douche pendeldeur toegepast. Zo kunt u altijd op de meest comfortabel mogelijke manier instappen en uitstappen in de douchecabine.

Wat kost een douchedeur of douchependeldeur?

De aanschaf van een douchedeur of een pendeldeur met luxueuze uitstraling hoeft niet duur te zijn. Dat is gelukkig bij Bad-winkel.nl zeker niet het geval, in tegendeel. Een douchedeur of een douche pendeldeur kan bij Bad-winkel.nl tegen een betaalbare prijs worden aangeschaft. Wij bieden douchedeuren aan tegen scherpe prijzen. Betaalbaar, kwaliteit en met garantie. Daarbij hebben wij een ruim assortiment aan douche deuren. Zelfs maatwerk douchedeuren zijn mogelijk.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl