Riho Grid 101 zwarte douchedeur 90x200cm helder glas

€ 739,00
Levertijd:
10 tot 14 werkdagen

Riho Grid 101 zwarte douchedeur 90x200cm
zwart profiel en helder glas
links of rechts te monteren
Douchedeur
van glas

Deze Riho Grid zwarte douchedeur is een vaste glazen douchedeur in verschillende afmetingen, varierend van 80-100 cm. De glasdikte van de douchedeur bedraagt 6mm. De totale hoogte van deze douchedeur is 2000mm. Het glas heeft een antikalk behandeling ondergaan om de glasdelen van deze douchedeur eenvoudig te kunnen reinigen. Deze behandeling van het glas heet Rihosheld. Het vertraagt kalkvorming en bacterievorming op de glasdelen van deze Riho Grid zwarte douchedeur. Wel zo hygiënisch. Aan de binnenzijde is de douchewand glad en waterdicht afgewerkt.

De Riho Grid zwarte douchedeur is omkeerbaar, dus zowel links als rechts in de hoek te plaatsen. De Riho Grid zwarte douchedeur bestaat een een vast glasdeel met zwarte profielen. Door middel van een muurprofiel word deze douchedeur stabiel gemonteerd.

Tolerantie in verstelmogelijkheid van de glaswand is ca 25 mm.
(nismaat 88.3-90.7cm)

Riho Grid 101 douchedeur 90x200cm zwart profiel
helder glas
links of rechts
te monteren

Heerlijk douchen achter een Riho Grid douchedeur

Heerlijk kunnen douchen achter een Riho Grid douchedeur. Wie wil dat nou niet. Douchen blijft een ontspannende activiteit. Bij Bad-winkel.nl vindt u de nieuwste generatie douchedeuren uit het assortiment van Riho Grid douchedeur. Stuk voor stuk top kwaliteit douchedeuren. Grote glazen douchedeuren die als doucheafscheiding dienen zonder het gevoel te hebben in een gesloten ruimte te staan. Dat is wat een Riho Grid douchedeur doet.

Ons assortiment douchedeuren bestaat grotendeels uit glazen douchewanden met vaste zijpanelen of draaibare zijpanelen. Deze nemen weinig ruimte in maar zorgen er toch voor  dat je comfortabel kan douchen. Aanbevelend is om naast een Riho Grid zwarte douchedeur een regendouche en aparte handdouche te monteren. Dit is erg praktisch. 

Over het merk Riho 

De douchewanden en inloopdouches van Riho bieden voor elke badkamersituatie wel een oplossing voor doucheafscherming. Het merk Riho is een Nederlands fabrikaat en een van de grotere douchewanden producent van Europa. Riho heeft veel ervaring op het gebied in het maken van glazen douchewanden en doucheafscheidingen zoals bijvoorbeeld de inloopdouches.

Riho is tevens ook fabrikant van douchebakken, ligbaden en badkamermeubels en nog veel meer! Riho is op het gebied van badkamerinrichting zoals douchebakken, inloopdouches, douchewanden, douchecabines en douchedeuren een van de marktleiders in Europa. Riho is een bedrijf dat internationaal opereert en heeft fabrieken in verschillende landen van Europa.

Riho maakt passende douchedeuren en douchecabines voor iedere douche toepassing en budget. De douchedeuren van Riho zijn leverbaar in diverse afmetingen en een groot aantal modellen. Dit varieert van een pendeldeur of draaideur in een nis tot een complete douchecabine.

Het merk kenmerkt zich door een goede prijs/kwaliteit verhouding, een breed assortiment en hun visie op duurzaamheid en innovatie.

Details
Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Merk Riho
Serie Riho Scandic
Uitvoering Met muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl