Douchedeur Novellini Giada 2B voor nis

€ 815,00
Levertijd:
3 tot 4 weken

Douchedeur Novellini Giada 2B
2 delige draaideur voor nis


Deze Novellini Giada 2 delige douchedeur voor nis is een twee delige draaibare douchedeur die tussen twee muurtjes gemonteerd kan worden. Deze douchedeur kan ook in combinatie met een vaste douchewand van glas gemonteerd worden. De glazen deuren kunnen naar buiten geopend worden. De standaard afmeting van deze douchedeur Novellini Giada is 80 en 90 cm. De twee delige douchedeur is leverbaar met helder transparant glas en helder glas met een Satin band. De deurprofielen kunnen in de kleur mat chroom, glans chroom en wit.

De glasdikte van de Novellini Giada twee delige douchedeur bedraagt 6 mm. De totale hoogte van deze glazen douchedeur is 1950mm
. Het glas heeft een antikalk behandeling ondergaan om de Novellini douchedeur eenvoudig te kunnen reinigen. Deze behandeling van het glas noemt Novellini Crystal Clear Treatment. Het vertraagt kalkvorming en bacterievorming op de glasdelen van deze douchedeur.


De Novellini Giada 2B 2-delige douchedeur is omkeerbaar, dus zowel links als rechts te plaatsen. De twee delige douchedeur heeft muurprofielen die in totaal 6cm verstelbaar zijn. Dit is vooral belangrijk in situaties waarbij de muurtjes waartussen de douchedeur geplaast niet helemaal waterpas staan.

Glassoort
Novellini gesatineerd glas      Novellini helder glas   
Satin Band                  Helder Glas  
      
ProfielkleurChroom                 Mat chroom          Wit


Maatwerk is ook mogelijk; vraag naar de mogelijkheden en stuur ons een mail

Douchedeur Novellini Giada 2B
Douchedeur voor montage in een nis.

Heerlijk douchen in een douchecabine

Heerlijk kunnen douchenmet een douchedeur Novellini Giada. Wie wil dat nou niet. Douchen blijft een ontspannende activiteit. Bij Bad-winkel.nl vindt u de nieuwste generatie douchecabines uit het assortiment van Novellini. De douchedeur Novellini Giada is een top kwaliteit douchedeur. Vooral populair nu zijn de inloopdouches. Grote glazen douchewanden die als doucheafscheiding dienen zonder het gevoel te hebben in een gesloten ruimte te staan.

Ons assortiment douchedeuren bestaat grotendeels uit glazen cabines of douchewanden. Deze nemen weinig ruimte in maar zorgen er toch voor  dat je comfortabel kan douchen. Aanbevelend is om naast een douchedeur Novellini Giada een regendouche en aparte handdouche te monteren. Dit is erg praktisch. 

Over het merk Novellini

De douchewanden en inloopdouches van Novellini bieden voor elke badkamersituatie wel een oplossing voor doucheafscherming. Het merk Novellini is Italiaans en is de grootste douchewanden producent van Europa. Novellini heeft veel ervaring op het gebied in het maken van glazen douchewanden en doucheafscheidingen zoals bijvoorbeeld de inloopdouches.

Novellini is tevens ook fabrikant van douchebakken, stoomcabines, ligbaden en nog veel meer! Novellini is op het gebied van badkamerinrichting zoals douchebakken, inloopdouches, douchewanden, douchecabines en douchedeuren een van de marktleiders in Europa. Novellini is een bedrijf dat internationaal opereert en heeft ongeveer 1000 werknemers werkzaam in de fabrieken in Italië.

Novellini maakt passende douchedeuren en douchecabines voor iedere douche toepassing en budget. De douchedeuren van Novellini zijn leverbaar in diverse afmetingen en een groot aantal modellen. Dit varieert van een pendeldeur of draaideur in een nis tot een complete douchecabine.

Details
Levertijd 3 tot 4 weken
Merk Novellini
Serie Novellini Giada
Uitvoering Met muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl