Regendouches van Grohe en Hansgrohe

Regendouches

Helemaal ontspannen kunnen douchen onder een regendouche!

Wie wil dat nu niet? Elke morgen weer fris aan de dag te kunnen beginnen omdat je heerlijk onder een regendouche hebt gestaan? Een heerlijke zachte douchestraal die voelt als regendruppels op je lichaam. Een regendouche vanuit het plafond of een regendouche op een glijstangset. Alles is mogelijk. Veel toegepaste regendouches zijn gemonteerd op een douchesysteem. Dit is een lange glijstang met aparte handdouche en een grote douchekop met regendouche.

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Regendouche

De regendouche is geschikt voor iedere douchecabine of inloop doucheruimte.
Door de brede straal van een regendouche wordt je hele lichaam nat met dezelfde watertemperatuur dat zorgt dat je lichaam op temperatuur blijft. 

Regendouche in combinatie met handdouche

Een aparte handdouche in combinatie met de regendouche is aan te bevelen. Met deze handdouche kun je jezelf afspoelen en de doucheruimte eenvoudig naspoelen en reinigen. Heb je lange haren en wil je na elke douchebeurt je haar niet nat laten worden dan is het pretiig om een glijstangcombinatie toe te passen. Hiermee kan je de handdouche in hoogte verstellen.

Vervanging van je douchekop of handdouche.

Veel oude handdouches en glijstangen laten zich heel gemakkelijk vervangen door een nieuwe handdouche of douchesysteem. Er zijn veel vervangingssets op de markt die het verwisselen van de oude handouche met glijstang heel gemakkelijk maken.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl