0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 167 738
Serie
 1. Koralle T 300
 2. Koralle T 320
 3. Koralle T 420
 4. Koralle T 900
 5. Koralle Terra
 6. Riho Basel
 7. Riho Biasca
 8. Riho Sion
 9. Riho Zurich
 10. V&B Futurion
 11. V&B Squaro
 12. V&B Subway

Douchebakken

Plaats een douchebak voor uitstekend douchecomfort

Nieuwe badkamers worden tegenwoordig veel met betegelde douchevloeren gemaakt en niet meer met een douchebak. Met een Easy Drain of vloergoot mooi vlak in de tegels weggewerkt. Dit geeft natuurlijk een prachtig resultaat.

Maar als je kijkt naar veel douchecomfort en veiligheid dan is de keuze voor een douchebak zo slecht nog niet. Tijdens het douchen is het belangrijk dat u een stabiele en veilige ondergrond heeft waarop u staat.

Tegelvloeren kunnen door hun ruwe oppervlakte erg glibberig worden. Dat komt omdat zeepresten en water tussen de voetzool en tegeloppervlak gaat zitten. Een douchebak kent dit probleem niet. Door zijn poriën loze oppervlakte komt er geen water tussen voetzool en douchebak en heeft u rechtstreek contact met de oppervlakte van de douchebak waardoor de kans op uitglijden aanmerkelijk minder wordt.

Een Inbouw douchebak of een opbouw douchebak?

Er bestaan twee soorten douchebakken, namelijk de inbouw douchebak  en de opbouw douchebak. Het verschil tussen inbouw en opbouw is dat bij opbouw de douchebak op de vloer gemonteerd wordt, terwijl bij inbouw de douchebak in de tegelvloer verwerkt wordt.

Wat is een vlakke douchebak?

Een vlakke douchebak wordt vaak gebruikt waarbij een instap randje niet wenselijk is. Denk aan mensen die slecht ter been zijn. De vlakke douchebakken lopen gelijk met de tegelvloer en hebben geen instaprand. Groot voordeel van een kunstof douchebak is dat men geen last heeft van koude voeten. Een kunstof douchebak neemt heel snel de temperatuur van het douchewater aan en voelt daardoor tijdens het douchen lekker comfortabel aan.

Over douchebakken

Bad-winkel.nl de webshop voor de perfecte douchebak

Het douchebakken programma van Bad-winkel.nl is zeer uitgebreid. Met de douchebak merken zoals Riho, Sphinx en Villeroy en Boch bent u verzekert van topkwaliteit douchebakken voor een lage prijs. De douchebakken van Bad-winkel.nl zijn de perfecte basis voor uw doucheruimte. De supervlakke douchebakken van Riho en Villeroy en Boch zijn zeer geschikt voor een vlakke en hindernisvrije inbouw in de badkamervloer.

Vlakke douchebakken zijn er verschillende afmetingen en heel goed met een douchewand te combineren om zo een inloopdouche te creëren. Door de neutrale uitstraling van de vlakke douchebak en ondiepe douchebak is deze douchebak goed te combineren met alle douchewanden van Bad-winkel.nl. U kunt ook kiezen voor een andere vorm van douchebak. Er zijn vierkante douchebakken, kwartronde douchebakken, rechthoekige douchebakken, en vijfhoek douchebakken.

De douchebakken zijn gemaakt van Acryl of Quaryl. Dit zijn uitermate sterke kunststoffen en zeer geschikt, mede door hun supergladde toplaag, voor douchebak. Goedkope douchebakken van topkwaliteit koopt u bij Bad-winkel.nl

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl