Easydrain douchegoot

Easy Drain Douchegoot

Van een eenvoudige doucheput of vloerputje naar een RVS-douchegoot

U kent dat wel, het bekende doucheputje in de tegelvloer van uw badkamer. Niet een erg fraaie oplossing voor een afvoerputje voor het douchewater. Als u geen douchebak in uw badkamer wil, maar wel een doorlopende tegelvloer of inloop douche dan is Easy Drain een goed alternatief als douchegoot. Easy Drain is een merk voor vloergoten en douchegoten. 

Items 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Easydrain douchegoot Compact 30 met gaatjes rooster
  Easydrain douchegoot Compact 30 met gaatjes rooster
  € 264,87
 2. Easydrain douchegoot Compact 30 met Zero rooster
  Easydrain douchegoot Compact 30 met Zero rooster
  € 287,50
 3. Easydrain douchegoot Compact 50 met gaatjes rooster
  Easydrain douchegoot Compact 50 met gaatjes rooster
  € 287,50
 4. Easydrain douchegoot Compact 50 met Zero rooster
  Easydrain douchegoot Compact 50 met Zero rooster
  € 295,48
 5. Easydrain douchegoot Compact TAF30
  Easydrain douchegoot Compact TAF30
  € 424,59
 6. Easydrain douchegoot Compact TAF50
  Easydrain douchegoot Compact TAF50
  € 424,59
 7. Easydrain douchegoot Compact Wall 30 gaatjes rooster
  Easydrain douchegoot Compact Wall 30 gaatjes rooster
  € 326,10
 8. Easydrain douchegoot Compact Wall 30 Zero rooster
  Easydrain douchegoot Compact Wall 30 Zero rooster
  € 379,34
 9. Easydrain douchegoot Compact Wall 50 gaatjes rooster
  Easydrain douchegoot Compact Wall 50 gaatjes rooster
  € 371,35
 10. Easydrain douchegoot Compact Wall 50 Zero rooster
  Easydrain douchegoot Compact Wall 50 Zero rooster
  € 384,66

Items 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Douchegoten van Easy Drain

Easy Drain is de bedenker en uitvinder van de douchegoten. Een douchegoot of afvoergoot is een RVS gootje die je in de tegelvloer van de badkamer laat verzinken en daarmee het douchewater afvoert. Deze douchegoten worden met een rooster afgedicht. Dat kan een dicht RVS rooster zijn,  een rooster met gaatjes of tegelrooster. Zelfs een glas rooster is mogelijk op deze douchegoten.

Het mooie van een douchegoot is dat deze vlak in de tegelvloer wordt ingebouwd en daardoor een mooi geheel vormt met het tegelwerk. Easy Drain ontwerp mooie elegante douchegoten. Door gebruik te maken van een Easy Drain douchegoot maak je eenvoudig een drempelloze toegang tot je doucheruimte.

Easydrain douchegoot heeft een oplossing voor iedere badkamer

Easy Drain douchegoten zijn te krijgen in verschillende lengtes: 200 mm tot 2000 mm. Deze douchegoten zijn eenvoudig door het afneembare rooster te reinigen. De Easy Drain douchegoot kan op elke plek in de badkamer, mits er afschot in de vloer is aangebracht, worden geplaatst. Of het nou vrij in de vloer is of tegen de achterwand of bij de ingang van de inloopdouche. Er is altijd wel een oplossing voor elke douchevloer.

Meest ondiepe douchegoot

De Easy Drain Compact douchegoot is met een inbouwdiepte vanaf 63 mm de meest ondiepe douchegoot die er is. Deze heeft een uitneembaar en makkelijk te reinigen sifon met een prima afvoercapaciteit. Door de ondiepe inbouw in de badkamervloer is deze douchegoot zeer geschikt voor badkamerrenovatie. 

Vloergoten en douchegoten zijn er in vele maten. Veelal is het een roestvrijstalen douchegoot met een strak design. Roestvrijstaal heeft als grote voordeel dat vuil en zeepresten er niet of nauwelijks aan hechten. De bovenzijde van het douchegoot rooster dat de vloergoot ”afdicht” kan op dezelfde hoogte als de tegels afgesteld worden. Hierdoor zal het douchewater altijd in de goot stromen. 

De Easy Drain is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u de Easy drain ook montereren als vervanger van een dorpel, of zelfs onder een profielloze douchedeur plaatsen.

Een Easydrain douchegoot is een mooie oplossing in de zeer veel toegepaste inloopdouche. Bij de ingang van deze inloopdouche kan de Easy Drain vloergoot worden geplaatst zodat het water niet de badkamer in kan stromen maar altijd wordt opgevangen door de douchegoot.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl