inloopdouche, glazen douchewand

Inloopdouches

Wanneer spreek je nu eigenlijks van een inloopdouche. Het is best wel een raar woord inloopdouche. Hier wordt mee gesuggereerd dat je de douche inloopt. Wat natuurlijk ook zo is. Geen last van instaphoogte bij de douche. 

Items 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Een inloopdouche maken is heel eenvoudig. Om een inloopdouche te maken heeft u maar weinig middelen nodig. Het voornaamste onderdeel is de glazen douchewand die als afscheiding dient. De inloopdouche is niet meer dan een glazen scheidingswand of een betegelde scheidingswand waarachter zich de douchekop bevind. Dat kan een regendouche zijn of een compleet douchesysteem. Je kan ook een profielloze glazen inloopdouche maken.

Het voordeel van een inloopdouche is dat je vrij bent in het maken van een ruime douche. Er is geen beperking in maatvoering. Anders is dit bij een douchecabine en douchedeur. Hierbij heb je rekening te houden met de maatvoering van de verschillende douchecabines en douchedeuren. Bij Bad-winkel.nl heeft u een ruime keuze in inloopdouches van de bekende kwaliteits merken zoals Novellini, Riho en Sphinx.

In een mooie badkamer mag een inloopdouche eigenlijks niet ontbreken. De inloopdouche heeft geen douchebak maar heeft een tegelvloer die gelijk loopt met de vloer van de rest van de badkamer. Als je doorzichtige glazen wanden gebruikt en dezelfde tegels toepast op de vloer gelijk aan de rest van de badkamer lijkt je badkamer stukken groter.

Het monteren van een glazen wand voor de inloopdouche hoeft helemaal niet duur te zijn. 
De meeste mensen gaan iedere dag douchen. Maar waarom doet men dat? Het antwoord hierop is heel simpel. Gewoon omdat het lekker is en je er een schoon gevoel van krijgt. Ook de hygiëne speelt natuurlijk een grote rol. 

Er zijn wetenschappers die beweren dat vaak douchen helemaal niet zo gezond voor je is. Want wat heeft dagelijks douchen voor invloed op je huid? Hoe vaak mag je eigenlijk douchen?  Het kan voorkomen dat bij vaak, lang en warm douchen de huid aangetast kan worden. Elke dag douchen, kan je huid uitdrogen en voor irritaties zorgen. Bij de meeste mensen is dagelijks douchen echter geen enkel probleem.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl