Fonteinbakje of fontein waskom

Fonteinbakje

Fonteinbakje en fontein waskom.

Zo worden kleine wastafels genoemd die je in de toiletruimte plaatst. Fonteinbakjes monteer je recht op de muur, maar in de hoek plaatsen is ook mogelijk. Let bij de aanschaf van een fonteinbakje of fonteinwaskom vooral op de grootte. Een te kleine fonteinbak is erg onhandig in gebruik. Denk hierbij aan het handen wassen na toiletgebruik waarbij je de handen niet fatsoenlijk in de waskom kan steken. Gevolg is een hoop gespetter met water naast het fonteinbakje. Daarbij is het ook erg van belang dat de fonteinkraan niet te klein wordt gekozen. Als stelregel kun je hanteren dat hoe hoger de uitloop is van de fonteinkraan op de fonteinbak, hoe gemakkelijker en praktischer het gebruik.

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fonteinbakje Villeroy en Boch Subway 2.0
  Fonteinbakje Villeroy & Boch Subway 2.0 45cm
  € 189,00
 2. Fonteinbakje Villeroy & Boch Memento 40cm
  Fonteinbakje Villeroy & Boch Memento 40cm
  € 299,00
 3. Fonteinbakje Villeroy&Boch Architectura 36cm
  Fonteinbakje Villeroy&Boch Architectura 36cm
  € 79,00
 4. Geberit 300 Basic Fontein 36 cm
  Geberit 300 Basic Fontein 36 cm
  € 69,00
 5. Geberit 300 Basic Fontein 40 cm
  Geberit 300 Basic Fontein 40 cm
  € 79,00
 6. Geberit iCon fontein 38x28cm kraangat links zonder overloop wit
  Geberit iCon fontein 38x28cm kraangat links
  € 95,00
 7. Geberit iCon fontein 38x28cm kraangat rechts zonder overloop wit
  Geberit iCon fontein 38x28cm kraangat rechts
  € 95,00

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Fonteinbakje

Bad-winkel.nl verkoopt fontein bakjes en fontein waskommen van gerenommeerde sanitair merken zoals Geberit en Villeroy en Boch. Fonteinbakjes en fontein waskommen van uitstekende kwaliteit en prachtig design wat in elke toiletruimte past. Bad-winkel.nl verkoopt eenvoudige standaard fontein bakjes en fontein waskommen maar ook fontein bakjes en fontein waskommen met een mooi design.

De meeste kleine wastafels voor het toilet zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek. Keramiek blijft sinds jaar en dag het favoriete materiaal voor een fonteinbakje. Dat komt omdat keramiek heel erg duurzaam is, krasbestendig en een glad poriënvrij oppervlakte heeft waar geen vuil en kalk aan gaat hechten. Schoonmaakgemak en hygiëne spelen een belangrijke rol bij een mooie fontein bakjes en fontein waskommen.

Om het fonteinbakje compleet te maken kan je er een mooi en praktische fonteinkraan op plaatsen. Deze fonteinkraan
kan zowel op de fonteinbak zelf als op de muur worden geplaatst. Als alles is gemonteerd dan mogen prachtige toiletaccessoires zoals een closetrolhouder natuurlijk niet ontbreken.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl