0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 21 269
Serie
 1. Sphinx 300
 2. Sphinx 320
 3. Sphinx 320 XS
 4. Sphinx 335
 5. Sphinx 345
 6. Sphinx 420
 7. V&B Memento
 8. V&B Omnia Archtectura
 9. V&B Subway 2.0
 10. Viero serie

Fonteinbakje

Bad-winkel.nl verkoopt fontein bakjes en fontein waskommen van gerenommeerde sanitair merken zoals Sphinx en Villeroy en Boch. Fontein bakjes en fontein waskommen van uitstekende kwaliteit en prachtig design wat in elke toiletruimte past. Bad-winkel.nl verkoopt eenvoudige standaard fontein bakjes en fontein waskommen maar ook fontein bakjes en fontein waskommen met een mooi design. De meeste kleine wastafels voor het toilet zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek. Keramiek blijft sinds jaar en dag het favoriete materiaal voor een wastafel. Dat komt omdat keramiek heel erg duurzaam is, krasbestendig en een glad poriënvrij oppervlakte heeft waar geen vuil en kalk aan gaat hechten. Schoonmaakgemak en hygiëne spelen een belangrijke rol bij een mooie fontein bakjes en fontein waskommen.

Fonteinbakje en fontein waskom.

Zo worden kleine wastafels genoemd die je in de toiletruimte plaatst. Fonteinbakjes monteer je recht op de muur, maar in de hoek plaatsen is ook mogelijk. Let bij de aanschaf van een fonteinbakje of fonteinwaskom vooral op de grootte. Een te kleine fonteinbak is erg onhandig in gebruik. Denk hierbij aan het handen wassen na toiletgebruik waarbij je de handen niet fatsoenlijk in de waskom kan steken. Gevolg is een hoop gespetter met water naast het fonteinbakje. Daarbij is het ook erg van belang dat de fonteinkraan niet te klein wordt gekozen. Als stelregel kun je hanteren dat hoe hoger de uitloop is van de fonteinkraan op de fonteinbak, hoe gemakkelijker en praktischer het gebruik.

De fontein bakjes en fontein waskommen van Bad-winkel.nl zin veelal van keramiek gemaakt. Keramiek blijft sinds jaar en dag het favoriete materiaal voor een fonteinbakjes. Dat komt omdat keramiek heel erg duurzaam is, krasbestendig en een glad poriënvrij oppervlakte heeft waar geen vuil en kalk aan gaat hechten. Schoonmaakgemak en hygiëne spelen een belangrijke rol bij een mooie fontein waskom.

Bekijk onze collectie fonteinbakjes en fontein waskommen. Ronde fonteinbakjes, ovale fonteinbakjes, vierkante fonteinbakjes of rechthoekige fonteinbakjes. Bij Bad-winkel.nl zult u deze zeker vinden voor een scherpe prijs.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl