Geberit Renova Compact Hoekfontein

€ 79,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Geberit Renova Compact Hoekfontein 


Dit Geberit Renova Compact Hoekfontein is geschikt voor montage met plugbouten. Deze hoekfontein heeft 1 kraangat in de hoek. Het hoekfonteintje heeft een overloopgat. De afmeting is
320x320x155mm (BxDxH)

Het Geberit fonteinbakje is een zeer compact wastafeltje voor met name in de kleine toiletruimtes. Geberit vormt de basis vormt voor de inrichting van uw badkamer en toilet. Eenvoudige functionele vormgeving. De Geberit Renova heeft alles wat als basis in de badkamer of toilet aanwezig moet zijn. Heldere vormen met sierlijke lijnen en geen overbodige details.

Door de compacte en doordachte vormgeving van het keramiek maak de Geberit optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de badkamer of het toilet. Geberit bied badkamercomfort van hoge kwaliteit.

Geberit Renova Compact Hoekfontein

De Geberit Renova Compact Hoekfontein vormt de basis voor de inrichting van uw toilet. Heldere vormen zonder overbodige details. Kortom een sanitair serie die bijzonder functioneel is zonder poespas. 

Uw badkamer op uw eigen manier inrichten. Mooie materialen, sobere uitstraling maar wel een heel uitgebreide keus. Vriendelijk vormgegeven sanitair zonder overbodige details. Door de veelvoud aan maatvarianten in de Geberit sanitair serie slaagt u vrijwel altijd, hoe groot uw badkamer ook is. Sanitair van hoge kwaliteit van eigen bodem. Dat is Geberit!


Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Geberit
Afmeting LxB 45x37cm
Aantal Kraangaten 1 kraangat

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl