0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 75 335
Serie
 1. Grohe Atrio
 2. Grohe Concetto
 3. Grohe Eurodisc
 4. Grohe Universal
 5. Hans Grohe Focus
 6. Hans Grohe Metris
 7. Hans Grohe Puravida
 8. Hans Grohe Talis S
Toepassing
 1. Fonteinkraan
 2. Wastafelkraan

Fonteinkranen

Ga je voor een stijlvol en mooie badkamer dan let je op de details. Een van die details in een badkamer zijn de kranen. Denk hierbij aan de wastafelmengkraan, de douchemengkraan en de badmengkraan. Een fonteinkraan of een toiletkraan wordt geplaatst op het fonteinbakje in de toiletruimte.

Een mooie kraan is onmisbaar in de badkamer of toilet. Kranen zijn er in RVS, chroom, koper of zelfs mat zwart?  Kijk ook bij de aanschaf van een fonteinkraan naar het praktische. Bedenk maar eens hoe vaak per dag jij de kraan open draait in het toilet.

Een fonteinkraan mag niet te klein zijn op het fonteinbakje, maar ook niet te groot waardoor het water over de wastafel rand kan spatten. Let er voorral op dat je, je handen goed onder de kraanuitloop kan plaatsen.

Over Toiletkranen 

Toiletkranen of fonteinkranen 

De toiletkraan of fonteinkraan is bedoelt voor plaatsing op een klein wastafelte of een fonteinbakje in het toilet. De fonteinkraan is veelal een koudwaterkraan. Immers na gebruik van het toilet volstaat veelal het handen wassen met zeep en koud water. 

Er zijn vele soorten en modellen fonteinkranen en toiletkranen. De bekende A-merken Grohe en Hansgrohe zijn markleider op het gebied van fonteinkranen. Deze fabrikanten hebben dan ook een hele ruime keuze in fonteinkranen en leveren uitstekende kwaliteit kranen voor badkamer en toilet.

Of je nu kiest voor een kraan aan de muur of voor een kraan op een wastafeltje of fonteinbakje, bij Badwinkel.nl heeft u vollop keus in kranen.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl