Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm

€ 532,00
Levertijd:
10 tot 14 werkdagen

Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm met kraangat met overloop wit

Wastafel voor wandmontage. Wastafel met overloop gat. Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm is met kraanvlak. Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm heeft 1 kraangat.

Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm met kraangat met overloop wit

De Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm wordt geleverd in de kleur wit. Deze  wastafel is geschikt voor gebruik met twee personen. Dat wil zeggen dat je er gemakkelijk met twee personen gelijktijdig voor de wastafel kan staan. 

Het gemak van een brede wastafel.

U kent het wel. Het bekende ochtendritueel. Allemaal in de de rij voor de badkamer omdat iedereen zich wil klaarmaken voor een nieuwe dag. En natuurlijk het lieft allemaal tegelijk op het zelfde tijdstip. Dit veroorzaakt ergenis en stress, omdat je nu eenmaal op tijd de deur uit wil voor school of werk. Want men wil natuurlijk niet te laat komen. Maar met een Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm verandert de situatie. De Geberit Smyle Square wastafel 120x48cml geeft u de mogelijkheid om met twee personen tegelijk gebruik te maken van de wastafel, zodat u elkaar niet meer in de weg loopt.

Ook als er geen drukke ochtendspits plaats vind in de badkamer maar u toch de luxe wil van een eigen plekje voor de wastafel is Geberit Smyle Square wastafel 120x48cm de perfecte oplossing. 

 


Details
Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Merk Geberit
Afmeting LxB 120x48cm
Aantal Kraangaten 2 kraangaten

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl