Geberit XENO 2 Wastafel 140x48cm

€ 855,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Geberit XENO 2 Wastafel 140x48cm

De dubbele wastafel van Geberit XENO 2 Wastafel 140x48cm wordt geleverd in de kleur wit.

Deze dubbele wastafel is geschikt voor gebruik met twee personen. Dat wil zeggen dat je er gemakkelijk met twee personen gelijktijdig voor de wastafel kan staan.

Dubbele wastafel Geberit XENO 2 Wastafel 140x48cm is in twee uitvoeringen leverbaar: dubbele wastafel met twee kraangaten zonder overloopgat en dubbele wastafel zonder kraangat en zonder overloopgat.

Geberit XENO 2 Wastafel 140x48cm

Het gemak van een dubbele wastafel


U kent het wel. Het bekende ochtendritueel. Allemaal in de de rij voor de badkamer omdat iedereen zich wil klaarmaken voor een nieuwe dag. En natuurlijk het lieft allemaal tegelijk op het zelfde tijdstip. Dat is nu mogelijk met de Geberit XENO 2 Wastafel 140x48cm.

Dit veroorzaakt ergenis en stress, omdat je nu eenmaal op tijd de deur uit wil voor school of werk. Want men wil natuurlijk niet te laat komen. Maar met een dubbele wastafel Geberit XENO 2 wastafel 140x48cm verandert de situatie. De dubbele wastafel geeft u de mogelijkheid om met twee personen tegelijk gebruik te maken van de wastafel, zodat u elkaar niet meer in de weg loopt. 

Ook als er geen drukke ochtendspits plaats vind in de badkamer maar u toch de luxe wil van een eigen plekje voor de wastafel is de Geberit XENO 2 wastafel 140x48cm de perfecte oplossing.

De Geberit XENO 2 wastafel 140x48cm wordt gemaakt door de Geberit Group, de Europese marktleider in sanitaire producten. Geberit badkamerconcepten zijn sanitair producten voor het basis- en middensegment.

Het merk heeft een grote bekendheid bij consumenten. Geberit XENO 2 wastafel 140x48cm is al jaren een begrip en wordt veel toegepast in badkamers waar een bredere wastafel is gewenst.

Het productportfolio van Geberit omvat sanitaire producten zoals wastafels waaronder deze Geberit XENO 2 wastafel 120x48cm, fonteintjes, wandclosets, urinoirs en badkamermeubels voor de consumenten- en professionele markt.

Deze producten vindt u terug in basisseries en bijvoorbeeld ook in het uitgebreide design Geberit XENO 2 wastafel 140x48cm.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Geberit
Afmeting LxB 140x48cm
Aantal Kraangaten 2 kraangaten

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl