opzetwastafel, opzet waskom, opbouwwastafel

Opzetwastafels

Opbouwwastafel, opzetwastafel of opzet waskom

Dit
zijn benamingen voor een wastafel die je op een wastafelblad of op een wastafel onderkast zet. Bad-winkel.nl verkoopt opzet wastafels van gerenommeerde sanitair merken zoals Geberit en Villeroy en Boch. Wastafels van uitstekende kwaliteit en prachtig design wat in elke badkamer past. Bad-winkel.nl verkoopt eenvoudige standaard wastafels maar ook opzet wastafels met een mooi design en dubbele wastafels. De meeste wastafels zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek. Keramiek blijft sinds jaar en dag het favoriete materiaal voor een wastafel. Dat komt omdat keramiek heel erg duurzaam is, krasbestendig en een glad poriënvrij oppervlakte heeft waar geen vuil en kalk aan gaat hechten. Schoonmaakgemak en hygiëne spelen een belangrijke rol bij een mooie opzetwastafel.

                                                


6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Opzetwastafel-opbouwwastafel natuursteen Enza 40 cm
  Opzetwastafel natuursteen Enza 40 cm
  € 369,00
 2. Villeroy en Boch Loop opzetwastafel 56x38cm
  Villeroy en Boch Loop opzetwastafel 56x38cm
  € 389,00
 3. Villeroy en Boch memento opzetwastafel 60 cm
  Villeroy en Boch memento opzetwastafel 60 cm
  € 459,00
 4. Wastafelafvoerplug afsluitbaar
  Wastafelafvoerplug afsluitbaar-niet afsluitbaar
  € 29,00

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

In elke badkamer hoort een wastafel!

De vraag die zich dan oproept is hoe ga je de opzetwastafel gebruiken. Is de wastafel in de badkamer bedoeld om er met 1 persoon voor te kunnen staan? Of is het wenselijk om met meerdere personen gelijktijdig voor de wastafel te kunnen staan? De grote van de spiegel speelt bij deze keuse dan ook een rol. Hoe breder je de wastafelcombinatie maakt hoe groter de spiegel moet worden. Een alternatief kan zijn om in plaats van één grote spiegel te plaatsen je ervoor kiest om twee smallere spiegels op te hangen.

Allereerst kijk je naar de ruimte in de badkamer. Is deze groot genoeg en er is plek voor een grote opzetwastafel dan kun je overwegen om een dubbele opzetwastafel geschikt voor 2 personen te plaatsen. Is de badkamer wat kleiner en wordt de opzetwastafel vaak maar door één persoon tegelijk gebruikt dan volstaat een enkele wastafel.

Wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Gangbare maten voor een wastafel zijn 60, 90, 100 en 120cm. Veelal zijn deze opzetwastafels ook te combineren met een wastafelonderkast. Dit kan een kast zijn met deurtjes zijn maar tegenwoordig worden meestal onderkasten met lades toegepast. Met zo’n combinatie van wastafel en onderkast dan heb je het al snel over een badkamermeubel compleet met spiegel of spiegelkast! Opzetwastafels gebruik je in combinatie met een los wastafelblad.

Bad-winkel.nl werkt alleen met gerenommeerde sanitair merken zoals Geberit, Villeroy en Boch, Riho en Looox Net als bij ons staan bij deze merken kwaliteit, service en garantie voorop.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl