Geberit iCon badkamermeubel

Geberit iCon

Geberit iCon.

Geberit iCon: veelzijdige vormgever in de badkamer en de allrounder in flexibel badkamerpontwerp

De Geberit iCon badkamerserie biedt een uitgebreid assortiment aan keramiek en badkamermeubels. Zo heeft u maximale ontwerpvrijheid en kunt u de producten combineren om een badkamer te ontwerpen die aan al uw wensen voldoet.

Welk formaat badkamer u ook heeft, een badkamer met een bijzondere uitstraling en praktische opbergruimte is eenvoudig te creëren. De combinatiemogelijkheden met Geberit iCon zijn eindeloos.

Ontdek hier alvast de mogelijkheden van Geberit iCon.Items 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Een moderne strakke look badkamermeubel gecombineerd met zachte vormen. Dat is de Geberit iCon badkamermeubel serie. Of u nu veel of weinig ruimte hebt in de badkamer, deze badkamermeubel serie komt altijd tot zijn recht. U kunt kiezen tussen verschillende symmetrische en asymmetrische wastafels, bijpassende badkamermeubels en lichtspiegels.

Een elegant ontwerp dat is Geberit iCon

Rechtlijnig design, duidelijke lijnen en toch zo flexibel – dat is de Geberit iCon complete badkamerserie. Een omvangrijk programma van sanitairkeramiek en badkamermeubilair in een moderne vormtaal biedt maximale vormgevingsvrijheid en overtuigt met indrukwekkende aanpassingsmogelijkheden. Voor net zo facetrijke mensen.. 

Plek voor al uw toiletspullen.

De Geberit iCon badkamermeubel serie heeft ruime zelfsluitende laden voor de onderkasten. De hoge kasten hebben verstelbare legplanken zodat je ook hogere flessen toiletartikelen in de badkamerkast kan plaatsen.

blauwe banner


© 2020 Bad-winkel.nl