Staande toiletborstel WC borstel

Toiletborstels

Als een toiletborstel niet aan de muur bevestigd kan worden dan is er de mogelijkheid om de toiletborstel staand op de vloer van het toilet te plaatsen. Staande toiletborstels zijn er in vele modellen en uitvoeringen. Het belangrijkste is natuurlijk bij een WC borstel dat het toilet er goed mee schoongemaakt kan worden. Er zijn ook staande toiletborstels en toiletrolhouders en andere badkameraccessoires die je zonder in de muur te boren kan bevestigen. Bad-winkel.nl bied ook complete toilet accessoires sets aan. Dit is wel zo voordelig in de aanschaf.

Items 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Toiletborstel Decor Walther Stone wit vrijstaand glans chroom
  Toiletborstel Decor Walther Stone wit vrijstaand
  € 207,15
 2. Toiletborstel Geesa Nemox hangend
  Toiletborstel Geesa Nemox hangend
  € 105,83
 3. Toiletborstel Geesa Nemox staand
  Toiletborstel Geesa Nemox staand
  € 99,61
 4. toiletborstelhouder vrijstaand
  Toiletborstel Geesa Wynk vrijstaand
  € 59,40
 5. toiletborstelhouder wandhangend
  Toiletborstel Geesa Wynk wandhangend
  € 64,68
 6. Toiletborstel vrijstaand Pieno RVS
  Toiletborstel vrijstaand Pieno RVS
  € 38,50

Items 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

De beste en mooiste toiletborstels

Bij ons vind u een ruim assortiment aan toiletborstels en toiletborstelhouders. Of het nu een vrijstaande toiletborstel die je gemakkelijk kunt verplaatsen moet zijn, of een vrijhangende toiletborstel die aan de muur hangt, vrij van de grond waardoor de badkamervloer of het toilet gemakkelijk schoon te maken is. 

Ook de combinatie van een toiletborstel met wc rolhouder is erg populair. Hiermee heb je en de closetrol en closetborsel altijd bij de hand. In onze webshop vind u een scala aan diverse toiletborstels die in elke badkamer geplaatst kunnen worden. Hierdoor staat de toiletborstel nooit in de weg . De toiletborstels zijn verkrijgbaar in mat of glanzend RVS maar ook in kunststof, hout of steen.

Wij werken met verschillende merken zoals Decor Walther, Woodynox en Geesa badkameraccessoires die mooie en kwalitatief goede toiletborstels aanbieden.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl