0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 229 620
Breedte
  1. 500 mm
  2. Kabel
Toepassing
  1. Vloer binnen
Uitvoering
  1. Electrische Vloer Kabel
  2. Electrische Vloer Mat

Elektrische vloerverwarming

Hoe diep moet elektrische vloerverwarming in de vloer worden gelegd.

Elektrische vloerverwarming kan het beste zo dicht mogelijk onder het tegel oppervlak worden gelegd. Als de elektrische vloerverwarming te diep ligt dan moet eerst de bovenliggende cement laag worden verwarmd. Het duurt dan over het algemeen erg lang voordat de warmte wordt afgegeven aan de vloertegels. De verwarming moet dan in principe continu aan, wat hoge stroomkosten met zich meebrengt. De elektrische vloerverwarming is dan ook veel moeilijker te regelen.

Elektrische vloerverwarming kun je beter direkt onder de vloertegels leggen in een dunne cement afwerklaag. Omdat de matjes van de elektrische vloerverwarming erg dun zijn leent dit zich er uitstekend voor. Als de elektrische bedrading direkt aan de oppervlakte ligt wordt de vloer sneller warm en is de temperatuur veel beter te regelen.

Bad-winkel.nl verkoopt alleen Magnum elektrische vloerverwarming. MAGNUM is een Nederlands bedrijf dat elektrische vloerverwarmingssystemen produceert. Magnum is al 25 jaar actief op de Nederlandse markt met elektriche vloerverwarmingssystemen en heeft veel ervaring met deze produkten opgebouwd. Magnum staat voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.Elektrische vloerverwarming voor in de badkamer

Elektrische vloerverwarming wordt in de badkamer toegepast in situaties waar geen buizenverwarming toegepast kan worden. De elektrische matjes worden vlak onder het tegeloppervlak gelegd, met als voordeel dat er een hele korte opwarmtijd ontstaat. Op het moment dat de vloerverwarming aangaat voel je meteen de tegelvloer van de badkamer warm worden. Het grote voordeel van elektrische vloerverwarming is de goede regelbaarheid. De elektrische vloerverwarming wordt door een klokthermostaat geregeld. Je bepaald zelf op welk tijdstip van de dag de elektrisvhe vloerverwarming aan en uit gaat. De gewenste temperatuur stel je heel gemakkelijk in op de digitale klokthermostaat.

Elektrische vloerverwarming is minder geschikt als hoofdverwarming. Het is meer bedoeld als comfortverwarming die je naast de badkamerradiator gebruikt om zo de badkamerruimte van een behaagelijke temperatuur te voorzien. Koude voeten en een warm hoofd behoren hiermee tot het verleden en de welbekende "koude trek" over de badkamervloer wordt hiermee voorkomen.

Bad-winkel.nl verkoopt voornamelijk het merk Magnum als elektrische vloerverwarming. Kwaliteit en betrouwbaarheid voor een goede prijs.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl