Magnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2

€ 429,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Magnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2

Bestaande uit:


Electrische vloerverwarmingsmat = 2m2
Digitale inbouw klokthermostaat met vloersensor
Vermogen 300watt
afmeting LxB 400x50 cm

Magnum elektrische vloerverwarming wordt geleverd als complete set bestaande uit:

  • Verwarmingsmat
  • MAGNUM X-treme Control thermostaat incl. vloersensor
  • Flexibele buis t.b.v. vloersensor
  • Installatievoorschriften & Check/Controle kaart

Dit is een unieke electrische vloerverwarmingsmat. Het kan over de bestaande tegelvloer of over een afwerkvloer worden aangebracht. De electrische mat is ca 4 mm dik en kan daarom uitstekend in de tegellijm laag aangebracht worden. De electrische vloerverwarmingsmat komt direct onder de tegel te liggen. Hierdoor is de opwarmsnelheid van de vloer zeer kort. De electrische vloerverwarming is uitermate geschikt voor de badkamer tegelvloer.

Magnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2

Magnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2 is de meest comfortabele manier om een ruimte te verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. Dit geeft heel veel warmte comfort.

Toepassingen

De Magnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2 kan in vrijwel elke situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer. Zo kan je bijvoorbeeld de Magnum elektrische vloerverwarming toepassen in de keuken, woonkamer, badkamer, serre, slaapkamer enzovoort.

 Magnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2 is prima geschikt als bijverwarming. Als hoofdverwarming is de Magnum elektrische vloerverwarming minder geschikt. Houd rekening met een minimaal vermogen van 150 watt per m2  als bijverwarming.


De Magnum elektrische vloerverwarming mat is een unieke vloerverwarmingsmat. DeMagnum elektrische vloerverwarming mat set 2m2 is ontwikkeld om over de bestaande tegelvloer of afwerkvloer elektrische vloerverwarming te kunnen aan leggen.

De Magnum elektrische vloerverwarming mat is ca. 4 mm dun en kan heel eenvoudig in een lijmlaag worden gelegd. De Magnum elektrische vloerverwarming mat komt vrijwel direct onder de afwerkvloer zoals tegels, laminaat of vinyl te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer. 

De Magnum elektrische vloerverwarming is verkrijgbaar in 22 verschillende uitvoeringen. Dit varieert in grootte van 0,75 tot 25 m².

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Magnum
Breedte 500 mm
Lengte 4000 mm
Uitvoering Electrische Vloer Mat

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl