Spiegel voor badmeubel

Spiegel voor badmeubel

Spiegel voor boven het badmeubel

Boven het badkamermeubel een grote spiegel met verlichting of een spiegelkast plaatsen is erg praktisch. De vele extra opbergruimte die je krijgt voor al die kleine toiletspullen zoals potjes en tubes. Een spiegelkast is veelal een ondiepe kast die meteen dienst doet als spiegel boven de wastafel. Door zijn spiegeldeuren, die meestal ook aan de binnenzijde spiegelend zijn, heb je de mogelijkheid om ook de achterkant van je hoofd te zien in de spiegel.

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Sphinx 320 XS spiegel met LED verlichting 60 cm
  Sphinx 320 XS spiegel met LED verlichting 60 cm
  € 167,40
 2. Sphinx 365 spiegel met LED verlichting 60 cm
  Sphinx 365 spiegel met LED verlichting 60 cm
  € 494,64
 3. Sphinx 420 new spiegel 90x70cm
  Sphinx 420 new spiegel 90x70cm
  € 528,12
 4. Spiegel LoooX M-Line met spiegelverwarming en verlichting 800x60cm
  Spiegel LoooX M-Line met spiegelverwarming 800x60cm
  € 379,00
 5. Spiegelkast Schneider Lowline 2-deurs 60 cm
  Spiegelkast Schneider Lowline 2-deurs 60 cm
  € 525,00
 6. Spiegelkast Schneider Wangaline 1-deur 60 cm
  Spiegelkast Schneider Wangaline 1-deur 60 cm
  € 639,00
 7. Schneider Wangaline 2-deurs spiegelkast 60 cm
  Spiegelkast Schneider Wangaline 2-deurs 60 cm
  € 705,00

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spiegel voor boven het badmeubel

Een spiegel wordt niet alleen in de badkamer boven de wastafel gebruikt. Ook boven een badkamermeubel heb je een spiegel nodig. Dit zijn veelal de wat bredere spiegels, die met verlichting en spiegelverwarming geleverd kunnen worden. Spiegels zijn in vele vertrekken van het huis heel praktisch. Zo kun je een spiegel in de badkamer en toilet plaatsen maar eventueel ook in de slaapkamer. Door het plaatsen van een spiegel boven het wastafelblad van het badmeubel laat je de badkamer ruimte optisch groter lijken. Vooral in een wat kleinere badkamer geeft dit een leuk effect. Vooral met een grote spiegel boven de wastafel lijkt het net, als je in de spiegel kijkt, dat de ruimte een keer zo groot lijkt.

Bij Bad-winkel.nl verkopen we verschillende soorten spiegels. De staande spiegel is een spiegel die je op de grond zet in de badkamer of slaapkamer. Deze dient dan als een passpiegel waarin je het hele lichaam kan zien. Spiegels voor boven het badmeubel zijn er in vele maten en soorten. Deze worden veelal boven het wastafelblad in de badkamer geplaatst. Ronde spiegel, vierkante spiegel, houten spiegel, en ovale spiegels zijn ruimschoots verkrijgbaar in ons assortiment. Van eenvoudige plakspiegels en scheerspiegels tot vergrootspiegels.

Spiegel kopen?

Koop je gewenste badmeubelspiegel snel en gemakkelijk online bij Bad-winkel.nl. Vandaag een badmeubel spiegel besteld?, dan wordt de spiegel binnen 3 werkdagen bij je bezorgd.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl