Riho Anna Thermae ligbad met whirlpool

€ 7.097,56
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Riho Anna Thermae pool ligbad met whirlpool 190x130cm

Dit luxe whirlpoolbad bied heel veel bad plezier. Het is niet alleen de grote maatvoering van 190 x 130 cm die dit whirlpoolbad zo bijzonder maken. De vele waterjets en luchtjets in dit thermea bad maken het in bad gaan tot een ware wellness beleving.

Het bijzondere hoofdkussen aan één stuk met daaronder de verdekte overloop zorgen voor een bijzonder tweepersoons bad. Dit hoofkussen is gemakkelijk af te nemen van dit whirlpool bad om te reinigen.

Riho Anna Thermae pool ligbad met whirlpool 190x130cm

Dit Riho Anna Thermae ligbad gebruiken geeft u een pure wellness-ervaring. Het Riho Anna Thermae ligbad is uitermate goed geschikt om als twee persoonsbad te gebruiken. Twee volwassen mensen kunnen ruim naast elkaar in het bad liggen om gebruik te maken van het whirlpoolsysteem en massagesysteem. Het Riho Anna Thermae whirlpool bad is uitgerust met 24 aerojets in de bodem, 7 grote hydrojets en 3 roterende jets voor de rug- en zijsectie en nog eens 4 mini jets aan het voeteneinde.

Het nieuwe touchscreen bedieningspaneel kent uitgebreide functionaliteiten en is heel gemakkelijk te bedienen. Zo beschikt het Riho Anna Thermae ligbad met touch bediening over een heatersysteem. Dit is een element op het leidingsysteem dat het badwater, bij gebruik van de hydrojets, automatisch verwarmt en op temperatuur houdt. Het is dan niet meer nodig om telkens warm water aan het bad toe te voegen. Het Riho Anna Thermae whirlpool bad verandert uw badkamer in een privé wellness ruimte.

Riho Anna Thermae pool-bubbelbad 190x130cm

2 stuks Hydro motor/pomp voor de aandrijving van de hydrojets
1 stuks aero motor voor de aandrijving van de luchtjets
7 stuks hydrojets
3 stuks hydrojets roterend
4 stuks hydrojets spa mini 
24 stuks aerojets
2 stuks verlichting wit met kleurentherape
1 stuks hoofdeun zwart afneembaar.
1 stuks cleanpoolfunctie (automatisch reinigingssysteem van de hydrojets)
1 electronisch LCD bedienigsscherm met heatercombinatie. Hierdoor wordt het badwater verwarmd en blijft het op temperatuur 

Een whirlpool bad wordt ook wel een bubbelbad genoemd. Andere namen die voor een whirlpool worden gebruikt zijn bellenbad, hottub en Jacuzzi. Jacuzzi is eigenlijks een Amerikaans merk die whirlpool baden maakt. Hiermee wordt veelal wel een whirlpool aangeduid. 

Een whirlpool bad is een bad met warm water van zo rond de 38 graden. In dit water wordt lucht geblazen waardoor er luchtbellen ontstaan ( vandaar de naam bubbelbad) Ook kun je kiezen voor een systeem waarbij er een waterstraal in het warme badwater wordt gepomp waardoor het warme badwater in beweging komt ( Engels = Whirl + bad = Pool). 

Door de combinatie van lucht en water in het badwater te blazen ontstaat er een heerlijk ontspannend effect. Verschillende mogelijkheden zijn mogelijk in een Whirlpool. Je hebt whirlpools waarbij het rondgepompte water eerst wordt verwarmd alvorens het in het whirlpool bad terecht komt. Onderwaterverlichting en muziek behoren ook tot de mogelijkheden. 

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Afmeting LxB 190x120cm
Kleur Wit
Materiaal Acryl
Merk Riho
Serie Riho Thermeapool
Model 705

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl