0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 71 673
Toepassing
  1. Badkraan
  2. Douchekraan
  3. Thermostaatkraan

Douchekranen

douchekraan   

Een nieuwe douchekraan.

Een goede douchekraan van goede kwaliteit draagt veel bij aan het douchecomfort. Bij aanschaf van een douchekraan is het belangrijk om te letten op het bedieningsgemak van een douchekraan. Je hebt douchekranen met een hendel, 2-knops douchekranen en thermostatische douchemengkranen. Een douchekraan moet natuurlijk op de eerste plaats goed werken, echter design, kwaliteit en duurzaamheid spelen ook een belangrijke rol bij de aanschaf van een kraan voor de douche.

Comfort bij het douchen

Een douchekraan was voorheen een erg eenvoudig instrument. Vroeger werden er niet zoveel eisen gesteld aan comfortabel douchen. In deze moderne tijd worden veel meer eisen gesteld bij de aanschaf van een douchekraan. Nu zijn zaken als comfort, duurzaamheid en waterbesparing erg belangrijk. Thermostaatkranen zijn bijvoorbeeld zeer waterbesparend. Maar ook andere douchekranen kennen tegenwoordig handigheidjes om water te besparen tijdens het douchen.

Een thermostatische douchekraan draagt op een positieve wijze bij aan een beter milieu. Met de douchethermostaatkraan kun je binnen een handomdraai de gewenste watertemperatuur kiezen. Een bijkomend voordeel van deze douchekraan is dat hij energiebesparend is. Het maakt verder niet uit of je dan voor een opbouw douchekraan kiest of een inbouw douchekraan. Het is gewoon genieten van een volle douche als de douchekraan goed functioneert.

Topmerken douchekranen van Grohe en Hansgrohe

Dit zijn topmerken die uitstekende kwaliteit aan douchekranen maken. Ze geven een uitstekende garantie op hun douchekranen, en mocht er onverhoeds iets stuk gaan dan leveren Grohe en Hansgrohe uitstekende service. Losse onderdelen zijn tot 10 jaar na aanschaf van de douchekraan nog verkrijgbaar.

Over Douchekranen
Bad-winkel.nl bied ruime keuze in douchekranen

Of het nou gaat om een douchekraan, thermostaatkraan of wastafelmengkraan. Bad-winkel.nl heeft voor u de juiste kraan voor in de badkamer. Zoek je een douchemengkraan voor een extra badkamer of een douchemengkraan voor vervanging in de badkamer? Wij hebben een ruim assortiment topkwaliteit douchemengkranen van Grohe en Hansgrohe in vele modellen en prijsklassen.

Voor maximaal comfort kies je voor een thermostatische douchekraan van Bad-winkel.nl. Onze eengreeps douchekranen zijn voorzien van extra brede instelhoek en keramische schijven die zorgen voor een zeer nauwkeurige temperatuurregeling en een vlotte werking. Bad-winkel.nl levert uitstekende kwaliteit douchekranen die een leven lang meegaan. 

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl