Badwand Novellini Young 2.0 twee delig draaibaar

€ 459,00
Levertijd:
3 tot 4 weken

Novellini Young 3V glazen badwand 2 delig 98cm

De hoogte van de Novellini Young 2 delige badwand bedraagt 1500 mm. De badwand bestaat uit 1 vast glasdeel van 35 cm en 1 draaibaar glasdeel van 63 cm en deze is wegklapbaar. De Novellini Young 2 delige badwand is zowel links als rechts te monteren. De glasdikte van de badwand bedraagt 6 mm. Het glas van de badwand is bewerkt met Crystal clear; dat wil zeggen de het glas beschermd is tegen kalkvorming

Glassoort
Novellini helder glas    Novellini gesatineerd glas    Novellini Aqua glas
Helder glas                    Satin Glas                     Aqua Glas

Profielkleur

Glans chroom       Mat chroom        Mat Wit           mat zwart

Badwand is omkeerbaar dus links en rechts te monteren

Badwand Novellini Young 3V draaibaar 98 cm 2 delig.

Deze glazen badwand Novellini Young is ook leverbaar met mat zwarte profielen. De trend op dit moment zijn zwarte accenten aanbrengen in de badkamer. Zo heb je zwarte douchewanden, zwarte kranen en zwarte badkameraccessoires.

Waar wordt een badwand of een badscherm voor gebruikt.

Een badwand Novellini Young plaats je op de rand van het bad met als doel douchewater wat tijdens het douchen van je lichaam spettert tegen te houden. Het badscherm zorgt ervoor dat douchewater niet de badkamer in kan spetteren zodat alles rondom het bad nat wordt. Een badscherm of badwand Novellini Young moet niet alleen mooi zijn, functionaliteit en gebruiksgemak spelen ook een grote rol bij de aanschaf van een badwand Novellini Young.

Niet ieder bad is geschikt om goed in te kunnen staan tijdens het douchen. Een te smalle bodem in het bad met afgeronde hoeken kan al gauw tot valpartijen leiden. Beter is een bad met een verbrede vlakke bodem, waar man goed op kan staan tijdens het douchen.

Voor het plaatsen van een badwand Novellini Young zijn een paar tips waar men op moet letten bij de aanschaf van een badscherm. De badrand moet vlak zijn, geen bolle uitsteeksels o.i.d. Let op dat de badwand lang genoeg is. Een te korte badwand houd het spetterende douchewater onvoldoende tegen. Een badwand die kan draaien is handig als je een kleine badkamer hebt. Je kan dan immers op het draaibare gedeelte van de badwand in en uit het bad stappen.

Over het merk Novellini 

De douchewanden en inloopdouches van Novellini bieden voor elke badkamersituatie wel een oplossing voor doucheafscherming.
Het merk Novellini is Italiaans en is de grootste douchewanden producent van Europa. Novellini heeft veel ervaring op het gebied in het maken van glazen douchewanden en doucheafscheidingen zoals bijvoorbeeld de badwand Novellini Young 2.0

Novellini is tevens ook fabrikant van douchebakken, stoomcabines, ligbaden en nog veel meer!  Novellini is op het gebied van badkamerinrichting zoals douchebakken, inloopdouches, douchewanden, douchecabines en douchedeuren een van de marktleiders in Europa. Novellini is een bedrijf dat internationaal opereert en heeft ongeveer 1000 werknemers werkzaam in de fabrieken in Italië.

Novellini maakt passende douchedeuren en douchecabines voor iedere douche toepassing en budget. De douchedeuren van Novellini zijn leverbaar in diverse afmetingen en een groot aantal modellen. Dit varieert van een pendeldeur of draaideur in een nis tot een complete douchecabine. 

De afmetingen van dergelijke douchedeuren en cabines kunnen variëren van 60 cm tot 180 cm.  De meeste douchedeuren en douchewanden zijn voorzien van een speciale antikalk coating wat aanhechting van kalk en bacteriën voorkomt. De douchedeur is daardoor zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Novellini is een zeer gerespecteerd A-merk.  Het merk kenmerkt zich door een goede prijs/kwaliteit verhouding, een breed assortiment en hun visie op duurzaamheid en innovatie.

Details
Levertijd 3 tot 4 weken
Merk Novellini
Serie Novellini Young
Uitvoering Met muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl