0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 69 770
Toepassing
  1. Badkamerbank
  2. Badkamerkruk
  3. Douchezitting
  4. Wasmand
Uitvoering
  1. Inschuifbaar
  2. Kruk met bergruimte/wasmand
  3. Staand
  4. Wandhangend

Badkamerkrukjes

Badkamerkruk van hout in de badkamer brengt sfeer!
De badkamer wordt een stuk sfeervoller door toevoeging van houten badkamerkrukken en houten badkameraccessoires. Een houtenbadkamerkruk is niet alleen mooi, maar ook erg handig: je kunt er op zitten of hem gebruiken als opstapje voor je kinderen om goed in de spiegel te kunnen kijken. We hebben bijvoorbeeld een houten opstapkruk Diana die is speciaal bedoeld voor dit doel.Een

Een houten badkamerkruk of Acryl ?
Nederlanders zijn gek op krukjes voor in de badkamer. Je kunt ze bijna overal in de badkamer plaatsen. De badkamerkrukjes zijn verkrijgbaar in hout, Acryl en metaal met leer. Moderne badkamerkruk voor de moderne badkamer en houten badkamerkruk voor de meer gezellige sfeervolle badkamer.

Sfeer en klasse in de badkamer ?
Een badkamer wordt al een stuk gezelliger door de toevoeging van een aantal houten accenten, zoals een houten badkamerkrukje en een houten spiegel. De badkamer is een net zo belangrijke ruimte als de andere kamers in het huis. Ook daar wil je sfeer, klasse en stijl uitstralen.

Badkamerkruk kopen?
Wil je een houten badkamerkruk kopen?  Of misschien een strakke moderne acryl badkamerkruk. Of een stijlvolle badkamerbank van Decor Walther? Bekijk dan eens onze collectie badkamerkrukken en badkamerzitjes.

Over Badkamerkrukjes 

Als u even in de badkamer wilt gaan zitten waar doet u dat dan? Op de rand van het bad? Of op het toilet? Nu zijn er handige badkamerstoeltjes of badkamerkrukjes die gezien de geringe omvang makkelijk in uw badkamer passen. De opklapbare badkamerkruk neemt helemaal weinig ruimte in. Geen risico om in uw badkamer te vallen met deze stevige badkamerkrukjes. Gewoon een krukje voor de badkamer. De meeste badkamerkrukken bij Bad-winkel.nl zijn zeer robuust en veilig en kunnen voor vele toepassingen worden gebruikt. Je kan het krukje gebruiken om even op te gaan zitten of als voetensteun om je voeten goed af te kunnen drogen.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl