douchekorven | douchekorf

Douchekorfen

Onze collectie douchekorven is volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd op het gebied van functionaliteit en design. Het materiaal waarvan de meeste douchekorven zijn gemaakt bestaat uit massief verchroomd messing. Dit voorkomt roestvorming en corrosie ook voor de langere tijd. Het is niet voor niets dat o.a het merk Geesa 12 jaar garantie geeft op de douchekorf.

De douchekorf serie kent o.a. shampoofles houders in grote uitvoering. Badkorf in combinatie met een flaconhouder voor flessen shampoo en zeephouders om een stukje zeep op te leggen. De dubbele douchekorf, ook wel douche etagéres genoemd, zijn erg handig voor onder de douche. Deze douchekorf hang je over de glazen douchewand en heeft 2 douchekorven voor extra opberg ruimte.

Items 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Douchekorf antraciet zwart aluminium
  Douchekorf antraciet aluminium
  € 79,00
 2. Douchekorf en shampoo houder chroom Haceka Kosmos
  Douchekorf en shampoo houder chroom Haceka Kosmos
  € 52,90
 3. Douchekorf Geesa Basket Fles-sponshouder
  Douchekorf Geesa Basket 140 Fles-sponshouder
  € 75,90
 4. Douchekorf Geesa Basket Dubbel hangend
  Douchekorf Geesa Basket Dubbel hangend
  € 174,90
 5. douchekorf Geesa Basket dubbel shampoo fles houder
  Douchekorf Geesa Basket dubbele shampoo fles houder
  € 108,90
 6. Douchekorf Geesa Basket Dubbel
  Douchekorf Geesa Basket Dubbele shampoo fles houder
  € 159,50
 7. Douchekorf Geesa Basket Hoek zeephouder
  Douchekorf Geesa Basket Hoek zeephouder
  € 42,90
 8. Douchekorf Geesa Basket hoekmodel
  Douchekorf Geesa Basket hoekmodel
  € 89,10
 9. Douchekorf Geesa Basket shampoo fles houder
  Douchekorf Geesa Basket shampoo fles houder
  € 64,90

Items 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Douchekorf

Je herkent het meteen. Badkamers met rondslingerende shampooflessen, douchegel, tandpasta tubes of scheermesjes? In dat geval is er dringend behoefte aan een douchekorf in de badkamer of doucheruimte.


Doucherekken, ook wel douchekorven of douchemandjes genoemd zijn hiervoor uitstekend geschikt. De meeste douchekorven zijn gemaakt van chroom messing en dus uitermate geschikt om in een vochtige douchecel te hangen. Je kan er als het ware mee onder de douche. Je creëert met een extra 'mandje' aan de wand extra opbergruimte voor je toiletspullen zoals een shampoo fles. 

De meeste douchekorven worden over het algemeen aan de wand bevestigd. Echter er zijn ook doucherekjes die je over de glasplaat van de douchecabine kan hangen. Door zijn speciale ophanghaken is deze douchekorf op vrijwel elke douchewand te plaatsen.

Doucherekje voor in de hoek

Er kan natuurlijk een situatie zijn waarbij je de douchekorf niet kan hangen aan een douchedeur of op een rechte wand kan monteren. Een hoek douchekorf kan dan de oplossing zijn. Je monteert eenvoudig de douchekorf in de hoek van de douchecabine. 

Dubbele douchekorf

De dubbele douchekorf, ook wel douche etagère genoemd, is erg handig voor onder de douche. Deze douchekorf hang je over de glazen douchewand of monteer je op de wand. Deze doucherekjes hebben 2 douchekorven voor extra opberg ruimte.

Etagère of badkamerrekje in de badkamer?

Indien je nog meer opbergruimte wenst maar niet over een al te grote badkamer beschikt dan kan een etagère of badkamerrek de oplossing zijn. Etagères zijn badkamerrekjes die je op de vloer plaatst. Ze hebben meestal meerdere etages om badkamerspullen in op te bergen.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl