Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet

€ 779,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet met Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir, en bedieningsplaat met Duofresh

Deze Geberit toiletset bestaat uit:

Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir

Het allerbelangrijkste van het Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is betrouwbaarheid. Het zal niet gebeuren dat deze stuk gaat en dat dan al het tegelwerk weer van de muur gehaald moet worden voor reparatie. Het Geberitt UP320 Duofix inbouwreservoir is erg eenvoudig te installeren voor handige klussers. Het blauwe stalen frame heeft zelf stabiliserende poten en wordt door middel van schroeven aan de wand en vloer vastgezet. Door middel van de traploos instelbare bevestigingspunten op het inbouwreservoir kun je dit eenvoudig waterpas zetten. Het Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is waterbesparend.

Geberit Sigma 01 Bedieningspaneel wit 

Het Geberit Sigma bedieningspaneel is een ware blikvanger in het toilet en is zeer functioneel en zeer modern! De kleur is fris wit en door de dubbele spoelfunctie van de tweetoetsbediening kun je kiezen voor een grote of kleine spoeling.

Geberit Duofresh voor inbouwreservoir UP320

Voor gebruik met het Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir. Achteraf installatie mogelijk. Hygiënisch en fris bij elke spoeling.Eenvoudig in gebruik.

Met de Geberit Duofresh is het niet meer nodig om een ouderwets toiletblok aan de rand van het toilet te hangen. Met de Geberit Duofresh toiletblokhouder kunt je de praktische toiletblokjes makkelijk en veilig in het inbouwreservoir plaatsen, voor extra frisheid en hygiëne in de badkamer bij elke spoeling. Klap de bedieningsplaat open, plaats het blokje, sluit de plaat. Zo eenvoudig is het om hygiënische frisheid te garanderen met de Duofresh toiletblokhouder voor inbouwreservoir.

Geberit 300 Basic keramisch wandcloset, 6 liter spoeling, diepspoel,  met bijpassende toiletzitting

Het wandcloset zit samen met een bijpassende toiletzitting in één doos! Het past dus altijd. Het toilet heeft een mooi design in een neutrale witte kleur en past in elk badkamer of toiler interieur. Het toilet is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige keramiek. De combinatie met een diepspoel spoelvorm zorgt voor een hygiënisch en makkelijk schoon te maken geheel. Afmeting wandcloset: BxDxH365x355x530mm

Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet met Geberit UP320 inbouwreservoir en Duofresh

Over Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet

De Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet serie heeft vloeiende vormen en is geschikt voor de moderne als ook voor de tijdloze badkamer. De Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet kan zeer goed met andere series van Geberit gecombineerd worden, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke smaken en ideeën.

Het Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet:

De strakke vormgeving van dit wandcloset maakt de Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet populair in vrijwel iedere badkamer.
Omdat in dit toilet geen plateau is verwerkt, maar de fecaliën direct in het water vallen noemen we dit een diepspoel closet. Het gebruik van een dergelijk toilet is hierdoor hygiënischer en men heeft minder last van vieze geurtjes.

De Toiletset Geberit 300 wandcloset compleet is vervaardigd van hoogwaardig keramiek wat garant staat voor een lange levensduur.

Geberit Duofresh voor Duofix UP320 inbouwreservoir
Tegenwoordig  is het niet meer nodig om een fris toilet te krijgen om ouderwetse toiletblokken aan de rand van het toilet te hangen.
Met dit vernieuwende Geberit Duofresh systeem wordt het water voorzien van een frisse geur nog voordat het water in de pot komt.


De toiletblokhouder wordt achter de bedieningsplaat geplaatst waarna deze praktisch onzichtbaar is. Door de bedieningsplaat naar voren te kantelen kan er eenvoudig en hygiënisch een blokje worden geplaatst.

*zonder chloor of oxiderende bestanddelen.


Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Geberit
Inbouwdiepte 190 mm
Model 690
Spoelvorm Toilet Diepspoeling

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl