0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 18 416
Breedte
  1. 425 mm
  2. 450-500 mm
  3. 500 mm

Inbouwreservoir

Over inbouwreservoirs

Er zijn verschillende soorten inbouwreservoirs. Voor elke situatie is er wel een verkrijgbaar. Een inbouwreservoir heb je nodig op het moment dat er een wandcloset geplaatst moet worden. Het is een stalen frame, met daarin een waterreservoir en aansluitingen voor de afvoer van het wand toilet en de water toevoer van het hangend toilet.

Hoewel, vooral de laatste jaren, steeds meer wordt gekozen voor een wandcloset lijkt het ons toch goed te kijken wat is er allemaal nodig voor een toilet en waar moet op gelet worden. Een wandcloset wordt ook wel hangwc of hangtoilet genoemd en wordt altijd in combinatie met een inbouwreservoir geplaatst. Het wandcloset is op dit moment het meest populair.  Het grote voordeel van een wandcloset is dat de zithoogte door het instellen van het reservoir vrij te bepalen is. Daarnaast hangt het toilet vrij van de vloer en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Een wandcloset bestaat uit een aantal onderdelen.

Een inbouwreservoir kan met isolatieblok worden besteld zodat het geluidreducerend wordt. Tevens kan deze op hoogte worden afgesteld en zijn de spoelwater hoeveelheden in te stellen tussen de 6 en 9 liter. Geberit en Grohe zijn bekende leveranciers van inbouwreservoirs. Grohe en Gebrit hebben hun geweldige spoeltechniek gecombineerd met design bedieningspanelen.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl