Inbouwreservoir | toilet

Inbouwreservoir

Verschillende soorten inbouwreservoirs.

Voor elke situatie is er wel een inbouwreservoir verkrijgbaar. Een inbouwreservoir heb je nodig op het moment dat er een wandcloset geplaatst moet worden. Het is een stalen frame, met daarin een waterreservoir en aansluitingen voor de afvoer van het wand toilet en de water toevoer van het hangend toilet.

Hoewel, vooral de laatste jaren, steeds meer wordt gekozen voor een wandcloset lijkt het ons toch goed te kijken wat is er allemaal nodig voor een toilet en waar moet op gelet worden. Een wandcloset wordt ook wel hangwc of hangtoilet genoemd en wordt altijd in combinatie met een inbouwreservoir geplaatst.

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Inbouwreservoirs

Als je een nieuw toilet gaat installeren dan wordt er vaak gebruik gemaakt van een inbouwreservoir. Een inbouwreservoir is een metalen frame, met daarop het spoelmechanisme en afvoer set voor het toilet gemonteerd. Dit inbouwreservoir zorgt er voor dat je het toilet kan doorspoelen en dat het afvalwater via de riolering wordt afgevoerd.

Wat is het grote voordeel van een inbouwreservoir ten aanzien van een opbouwreservoir? En inbouwreservoir wordt volledig uit het zicht in de muur of in een leidingkoof weggewerkt. Het enigste wat je nog ziet na het installeren en betegelen van het inbouwreservoir zijn het wandcloset en de bedieningspaneel. Bad-winkel.nl verkoopt veel Geberit en Grohe inbouwreservoirs. Naar onze mening zijn dit de meest betrouwbare inbouwreservoirs van de beste kwaliteit. De Duofix UP320 van Geberit is het meest verkochte inbouwreservoir in Nederland.

Om een hangend toilet te kunnen monteren heeft u altijd een inbouwreservoir nodig. Inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar van diverse merken zoals Grohe en Geberit. Heeft u een wat kleinere toiletruimte dan kan een ondiep inbouwreservoir in combinatie met een verkort wandcloset veel ruimte besparing opleveren.blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl